Redactie
Redactie Advertorial 2 aug 2019

Maak van Zwarte Zaterdag een zwoele zaterdag via ‘Route 69’

Stress tijdens Zwarte Zaterdag is helemaal niet nodig. Doe het gewoon op z’n Frans. Dit is de ‘Route 69’, die jou de beste Zwarte Zaterdag uit je leven gaat bezorgen.

Maak van Zwarte Zaterdag een deugd

Nog steeds rijden er jaarlijks hordes Nederlanders naar Frankrijk voor een zonvakantie. Niet verspreid over het jaar, nee, bijna allemaal op dezelfde dag. Zwarte Zaterdag. Dat betekent drukte en stress op de weg. Dit jaar vallen de Zwarte Zaterdagen op 3 en 10 augustus. Wij zeggen: vermijd de Route du Soleil en pak de Nationale 7. Door EasyToys, een Nederlandse webshop voor sextoys, omgedoopt tot ‘Route 69’. Duurt langer, maar onderweg ervaar je meer genot en romantiek. Je snapt de metafoor.

zwarte zaterdag, route 69, easytoys, orale seks

Wat veel mensen vergeten, is dat jouw vakantie al begint met de autorit. Als je die bewust onderdeel van je vakantie maakt, pareer je stress en ruzie en krijg je er gratis een paar vakantiedagen bij. Daarbij helpt het niet als je bomvolle en dodelijk saaie Route du Soleil pakt, helemaal niet tijdens Zwarte Zaterdag. De ‘Route 69’ daarentegen barst van de romantiek, vooral als je her en der de schoonheid van verval kunt inzien. Vanuit Parijs loopt de tweebaansweg via Lyon naar de Côte d’Azur. Onderweg tref je krakkemikkige maar sfeervolle restaurantjes langs de weg in plaats van de onpersoonlijke wegrestaurants met automaatkoffie en hamburgers. Geen files van vrachtwagens, maar af en toe een truck die fruit vervoert. Kerkjes, kastelen en verlaten stadjes worden afgewisseld met velden vol zonnebloemen. Je voelt ‘m. Maar goed, de Nationale 7 is niet voor niets omgedoopt tot de ‘Route 69’.

‘Route 69’ eer aandoen in een retro motel

Vakantie is de ultieme periode om je seksleven een boost te geven. En dan doelen we niet eens zo zeer op meer seks, maar op betere en leukere seks. Juist, inclusief voorspel. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Nederlanders minder aan orale seks doen dan ze daadwerkelijk willen. Vooral voor vrouwen is orale seks het ultieme opwarmertje en mannen zul je ook geen nee horen zeggen. En nu je toch in Frankrijk bent, is het de perfecte gelegenheid om aan je mondelinge vaardigheden te werken. Dat begint met communicatie. Bied het aan, vraag erom, kom erachter wat jullie leuk vinden.

Bij Franse seks neemt orale bevrediging een centrale plek in en niet geheel toevallig zijn Fransen van alle nationaliteiten het meest actief in de slaapkamer. Daarnaast zorgt dit type voorspel, al hoeft het niet alleen voorspel te zijn, voor langere en kwalitatief betere seks. Weet dat er sextoys zijn die orale seks nog leuker en smaakvoller maken.

zwarte zaterdag, route 69, easytoys, orale seks

Aan de slag. Maar waar? Een soixante-neuf in de auto is niet ideaal. Om de ‘Route 69’ tijdens Zwarte Zaterdag eer aan te doen maak je een nachtelijke tussenstop in Relais 500 de Vienne, een motel dat helemaal past binnen de sferen van deze Franse autoweg. Gebouwd als een replica van een Amerikaans motel uit de jaren 60, laat Relais 500 de Vienne je de retro-sfeer herbeleven van het van deze nostalgische route. Verwacht geen overdreven luxe, maar wel een goed bed. De volgende ochtend is je vakantie écht begonnen en snap je eindelijk wat er met Franse manieren bedoeld wordt.

In samenwerking met EasyToys

Reageer op artikel:
Maak van Zwarte Zaterdag een zwoele zaterdag via ‘Route 69’
Sluiten