Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 14 sep 2020

Arjen Lubach maakt hippe vloggers op hilarische wijze belachelijk

Goed nieuws voor Zondag met Lubach-fans. Je favoriete satirische nieuwsprogramma is vanaf volgend weekend weer op de buis. Een nieuwe seizoen ZML moet natuurlijk op gepaste wijze aangekondigd worden. Dat is zeker gelukt, want Arjen Lubach gooide een hilarische video op het YouTube-kanaal van Zondag met Lubach. Althans, hilarisch voor iedereen die geen hippe vlogger is.

De host van Zondag met Lubach persifleert de vele fitness- en lifestyle vloggers die maar wat graag hun luxe leventje tonen. Hij heeft daarvoor een nieuw alter ego bedacht, namelijk Arjen Tricep. In de video zien we hoe Arjen Lubach, samen met z’n broeder Tex de Wit, zijn nieuwe auto toont aan alle volgers. Dit is geen dikke Lamborghini of getunede Mercedes zoals je gewend bent van de gemiddelde YouTuber, maar een afgetrapte Toyota Prius.

Arjen Lubach als hippe vlogger

Dit doen ze natuurlijk wel gekleed als echte vloggers. Zonnebrilletje op, lekkere sneakers, trainingspak en natuurlijk een schoudertas. Arjen Lubach laat even alle vette features van zijn nieuwe (tweedehands) Toyota Prius zien. Van de brakke speakers tot de KFC bucket die er nog ligt van de vorige eigenaar. En natuurlijk het hoogtepunt: het geluid van de hybride motor. Of eigenlijk het gebrek aan geluid.

Uiteraard eindigen Arjen Lubach en Tex de video met een extra scoopie eiwitpoeder en de belangrijkste boodschap van deze video. Dat is natuurlijk dat Zondag met Lubach weer terug is. Vanaf 20 september kun je iedere zondag weer zappen naar NPO 3 voor een nieuwe aflevering van de beste satirische nieuwsshow van ons land.

Zondag met Lubach stopt ermee

Dit is overigens ook meteen de laatste keer dat Arjen Lubach in deze hoedanigheid op televisie te zien is. Na dit seizoen komt er namelijk een einde aan Zondag met Lubach. Waarom de host er mee gaat stoppen onthulde hij in zijn nieuwe boek. Dat is jammer voor de fans, maar hij heeft ook goed nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Arjen Lubach maakt hippe vloggers op hilarische wijze belachelijk
Sluiten