Arjen Lubach rekent op hilarische wijze af met knippende Thierry Baudet

Arjen Lubach reageerde afgelopen zondag in een item van Zondag met Lubach op de vele campagnefilmpjes die gemaakt worden in de Tweede Kamer. Vooral Thierry Baudet gebruikt de plenaire zaal regelmatig als filmstudio, en daar weet Arjen Lubach wel raad mee.

Het is namelijk niet voor het eerst dat Arjen Lubach zijn pijlen richt op de lijsttrekker van Forum voor Democratie. In het verleden maakte de cabaretier al vaker ruimte in zijn satirische nieuwsshow om Thierry Baudet belachelijk te maken. Zo speelde hij op hilarische wijze in op de hypothetische Marokkaan en maakte Lubach zelfs een prijswinnend nummer met de Forum voor Democratie frontman in de hoofdrol.

De filmpjes van Thierry Baudet

Afgelopen weekend was er in Zondag met Lubach opnieuw ruimte voor een blokje Thierry Baudet. Ditmaal was de aanleiding dat de tweede kamer, tot grote frustratie van de kamervoorzitter, aan het veranderen is in een filmstudio. Verschillende partijen gebruiken momenten uit het debat om hun eigen standpunten te promoten op YouTube, maar ook om concurrerende politici te “ontmaskeren”.

Zo noemde Thierry Baudet het namelijk toen hij collega Pieter Omtzigt dwong om antwoord te geven op zijn vraag. Het probleem was alleen dat het filmpje geknipt was. Het antwoord dat Pieter Omtzigt gaf was niet op de vraag van Baudet, maar op een opmerking van Sjoerd Sjoerdsma. Volgens Thierry Baudet was het overduidelijk dat het om twee losse fragmenten ging, maar daar denkt Arjen Lubach anders over en komt met een oplossing.

Zoals je in bovenstaand item kunt zien, pakt Arjen Lubach het knip-en-plakwerk van Thierry Baudet ook als aanleiding om diens eigen nieuwsshow aan te pakken. Forum voor Democratie heeft namelijk ook een nieuwsprogramma Al hadden ze dat ook gewoon de grote Thierry Baudet show kunnen noemen. En daar weet Arjen natuurlijk wel raad mee.

Arjen Lubach pakt ook influencers aan

Uiteraard besteedde Arjen Lubach ook nog de nodige aandacht aan de influencers en voetbalsupporters. Deze twee groepen zorgden vorige week voor de nodige ophef en krijgen nu nog even een hilarische trap na in Zondag met Lubach.

Reageer op artikel:
Arjen Lubach rekent op hilarische wijze af met knippende Thierry Baudet
Sluiten