Welkom aan de Costa del Thuis! Zo creëer je je eigen vakantieparadijs

In principe kunnen we weer op vakantie. Maar vanwege alle beperkingen en het feit dat je op jezelf bent aangewezen mocht het weer bergafwaarts gaan, blijven veel Nederlanders deze zomervakantie thuis. Gelukkig is dat met deze tips helemaal zo’n drama nog niet!

Barbecuen tot je erbij neervalt

Als je tijdens de zomervakantie niet minstens een paar goede barbecues hebt meegemaakt, was het dan eigenlijk wel écht zomer? Voor een topavond heb je helemaal niet veel nodig. Met mooi vlees, wat groente, een flinke bak stokbrood, meer dan genoeg bier in de koelkast en een goede portable speaker op standje party ben je er eigenlijk al. Wel even overleggen met de buren – of nodig ze uit! – want anders heb je de Rijdende Rechter straks in je tuin staan.

Bron: MediaMarkt

Relaxen aan het water

De tuinbadjes en opblaasbare jacuzzi’s vliegen de winkels uit en dat is natuurlijk met een reden: zwemmen en de zomervakantie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niets lekkerder dan op een hete dag een drankje pakken en onderuitgezakt afkoelen in een zwembad. Een 25-meter bad in de achtertuin is niet altijd mogelijk, maar gelukkig is er dus de opblaasbare variant. Wil je helemaal all out gaan? Waarschijnlijk was er nooit een beter moment om je tuin onder handen te nemen. Tijd om die zandbak met wat stenen om te toveren in een ware jungle. Wedden dat je de deur niet meer uit wilt?

City hoppen in Nederland

Gaan we op vakantie, dan kijken we meestal direct naar buitenlandse bestemmingen. Maar ook in Nederland is er genoeg te beleven. Houd een punaise boven de Nederlandse kaart en prik ‘m random – ogen dicht! – neer. Dus… waar gaat de reis vandaag naartoe? Lekker muziekje op en jullie road trip is niet te onderscheiden van die in een ver land.

Als muziek in de oren

We lieten ‘m al eerder vallen, maar klinkt dit alles je als muziek in de oren, dan kan je eigenlijk niet zonder een portable speaker. Om iets specifieker te zijn: dan kun je niet zonder de Portable Home Speaker van Bose die vanaf nu te koop is bij MediaMarkt. De robuuste en tegelijkertijd elegante speaker die je zowel binnen- als buitenshuis kunt gebruiken, komt in de kleuren Luxe Silver en Triple Black. Welke je kiest, is afhankelijk van jouw interieur. Want dankzij het heldere geluid dat zich in alle richtingen verspreidt, gebruik je ‘m na de zomervakantie ook gemakkelijk als hoofdspeaker in je woonkamer. De accu gaat zo’n 12 uur mee, maar als je daarna nog steeds niet bent uitgeluisterd, zet je ‘m op het laadstation en ga je gewoon door. Dus of je ‘m nu aanzet tijdens de barbecue, hij de gangmaker is op je poolparty of hij mee gaat city hoppen: dankzij de simpele verbinding via Bluetooth of WiFi heb je overal kraakhelder geluid. Fijne vakantie!

in samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Welkom aan de Costa del Thuis! Zo creëer je je eigen vakantieparadijs
Sluiten