Zo werk je eenvoudig en op een stijlvolle manier aan je lichaam

Misschien nog lastig voor te stellen, maar het komt sneller dichtbij dan je denkt: het moment om je beachbody weer tevoorschijn te toveren. Huawei heeft nu iets bedacht waarmee jij straks topfit je lichaam op het strand showt.

Trainen van je lichaam

Een horloge dat jou helpt bij het trainen van je lichaam; het bestaat! In het HUAWEI Health Lab hebben verschillende experts zich erover gebogen en het resultaat is de smartwatch GT2 Pro.

Dit horloge heeft een stijlvol uiterlijk met een slijtvaste wijzerplaat van saffierglas en een titanium frame. Maar wat er vanbinnen zit is minstens net zo indrukwekkend.

Het slimme horloge heeft 100 verschillende sportmodi waarmee jij wordt geholpen bij het trainen van je lichaam. Of je nou gaat hardlopen, surfen, fietsen, roeien of golfen: de GT2 Pro houdt alle gegevens nauwlettend in de gaten en registreert ze.

Betere sportprestaties

Hiermee weet je of je wel zo goed bezig bent en word je gestimuleerd om je sportprestaties te verhogen. Dankzij 10 hardloopcursussen met spraakbegeleiding heb je er gelijk een personal trainer bij.

In het gezondheidslab van Huawei werken diverse specialisten aan wearables met daarin technologieën om de gezondheid van je lichaam te verbeteren. Het slimme horloge is daar een uitvloeisel van.

Het horloge is licht om te dragen en dat is opmerkelijk als je weet hoe ‘zwaar’ het brein wel niet is. Zo houdt de smartwatch jouw zuurstofgehalte in de gaten en kan -ie zelf uitrekenen wanneer de zon op of ondergaat. De GT2 Pro houdt je dus in alle facetten bij de tijd.

Slaap belangrijk voor lichaam

En wie wil weten hoe het is gesteld met zijn slaapritme, kan het horloge ’s nachts dragen. Slaap is belangrijk voor een gezond lichaam en het polssieraad houdt nauwlettend in de gaten hoe het daarmee is gesteld. Overigens voel je het horloge tijdens je slaap niet zitten en kun je ‘m vanzelfsprekend op ‘stil’ zetten.

Ultiem geluid

Wie naast dit alles ook nog eens wil profiteren van een optimale geluidservaring, kan de FreeBuds Pro van Huawei aanschaffen. Ideaal voor tijdens het sporten en reizen. Deze oordopjes bevatten de Intelligente Dynamische Actieve Noise Cancelling. Hiermee wordt de ruisonderdrukkingsmodus aangepast aan de omgeving voor een aangenamer geluidservaring.

Dankzij de Voice Mode 2 worden omgevingsgeluiden gefilterd om menselijke stemmen meer te laten opvallen. Hierdoor heb je geen last van storend omgevingsgeluid, maar kun je het wel gewoon horen als iemand iets aan je vraagt of als er iets wordt omgeroepen op een treinstation.

Nog net op tijd voor kerst kan je nu de HUAWEI FreeBuds Pro en HUAWEI WATCH GT 2 Pro extra voordelig kopen. Koop ze samen en ontvang maar liefst 46% korting: slechts €259,98 in de HUAWEI Store.

In samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
Zo werk je eenvoudig en op een stijlvolle manier aan je lichaam
Sluiten