Redactie
Redactie Gesponsord 6 dec 2019

Zo maak je ook in het donker de mooiste foto’s met je telefoon

Even snel een selfie, of een foto van een mooie zonsondergang. Omdat we tegenwoordig altijd een telefoon op zak hebben, klikken we er de hele dag op los. Met het juiste licht en een fijne ambiance lijkt elk kiekje al snel op een echte Erwin Olaf.

Maar, ook als het licht wat lastiger te controleren is, wil je haarscherpe beelden maken. Meld je nu aan met je Instaprofiel voor een workshop van Huawei tijdens het Amsterdam Light Festival en leer foto’s in het donker maken like a pro!

Volg een fotocursus van Huawei

Om zoveel mogelijk uit je telefoon te halen, kun je aanstaande dinsdag 10 december een fotoworkshop volgen. Tijdens het Amsterdam Light Festival verzorgt Huawei een boottocht waarbij je alles over fotograferen in het donker leert, zodat je daarna zelf de mooie objecten van het Amsterdam Light Festival kunt vastleggen. Natuurlijk geniet je tijdens deze tocht ook van lekkere hapjes en drankjes!

Wat moet je doen? Mail je naam en je Instagram profiel, waaruit blijkt dat fotografie jouw passie is, uiterlijk zondag naar [email protected].

Foto struggles

Om mooie foto’s in het donker te kunnen maken heb je simpelweg meer licht nodig. Maar dat lukt niet altijd. Tijdens het kerstdiner kun je niet ineens een bouwlamp neerzetten, omdat je je nieuwe neefje scherp op de foto wil. Met je telefoon kies je daarom al snel voor om een flits te gebruiken, maar dit maakt foto’s plat en koud. Ook is er vaak maar een klein deel van de foto verlicht. Bovendien is met de meeste telefoons de foto snel bewogen. Niet alleen je neefje moet namelijk erg stil liggen, ook moet jij je telefoon stabiel houden. De perfecte foto in het donker blijft vaak een struggle.

Kom daarom dinsdag tijdens het Amsterdam Light Festival naar de workshop van Huawei. Niet alleen heb je daarna een zak vol nieuw opgedane kennis, ook heb je genoeg content om je Instagram profiel de komende weken vol te gooien met top plaatjes!

in samenwerking met Huawei

Reageer op artikel:
Zo maak je ook in het donker de mooiste foto’s met je telefoon
Sluiten