Kenneth Luijk
Kenneth Luijk Kleding 9 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Inspiratie: zo draag je een wit T-shirt

Het witte T-shirt is een prima basisingrediënt voor een goede outfit; de mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder vind je wat inspiratie in de vorm van acht toffe outfits waarin het witte T-shirt een centrale rol speelt.

Met een open overhemd

Succesvol layeren is een kunst. Beschouw het witte T-shirt als het canvas. Draag ‘m onder een open casual overhemd voor een relaxte look. In combinatie met dark jeans komt het contrast goed naar voren. Voel je vrij om met kleur en print te spelen.

Met een Pantalon

Een wit T-shirt is ook ideaal voor deze smart casual outfit. Doe je shirt in een pantalon en creëer zo een jaren ’50 look. Je kunt de outfit upgraden door bijvoorbeeld een paar classic witte sneakers aan te trekken.

Met selvedge jeans

Ga back to basic met een (niet té) oversized wit T-shirt in combinatie met indigo selvedge jeans. Deze evenwichtige outfit zou je mooi kunnen aftoppen met bijvoorbeeld een paar adidas Originals of Converse.

Met een leren jas

De klassieker: een wit T-shirt onder een leren jas. De combinatie van zwart-wit werkt altijd goed.

Met een zwart pak

Draag een wit T-shirt (katoen) in combinatie met een goed donkergekleurd pak. ‘Fit’ is het sleutelwoord bij deze outfit. Te groot of te klein gaat er raar uitzien. Kies subtiele schoenen en geen lompe sneakers.

Met een overjas

Hoewel het witte T-shirt altijd goed valt te combineren met zwarte tintent, kun je ‘m ook inzetten om wat meer lichtere tinten in je outfit te verankeren. Laat je (camel) overjas centraal staan door een wit T-shirt te combineren met donkergekleurde jeans.

Met een denim jacket

Nog een klassieker! Deze outfit is makkelijk te dragen. Zorg er alleen voor dat je denim jack perfect past. Je kunt de look afwerken met een contrasterende kleur broek. Combineer blauwe jackets met zwarte jeans en andersom.

Met een korte broek en zomerjas

Draag een zomerjas in dezelfde tint als je korte broek en stop (eventueel) je T-shirt in je broek. Simpel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratie: zo draag je een wit T-shirt
Sluiten