Zo blijft jouw geliefde garderobe in perfecte conditie

Een mooie en complete garderobe verzamelen is één ding. Diezelfde garderobe netjes onderhouden is iets anders. In dit artikel lees je exact hoe je jouw kleding in optima forma houdt, met behulp van de prestaties van een Miele-wasmachine met TwinDos.

Stomerij in huis

De nummer één frustratie van een gentleman: overhemden die nooit meer hetzelfde worden nadat ze één keer in de was hebben gezeten. Iets te warm wassen om een vetvlek te verwijderen betekent in veel gevallen het einde van de perfecte pasvorm. Welkom maatje XS. Een ander irritatiepunt zijn de vervloekte kreukels. Een wasmachine van Miele met de functie SteamCare injecteert stoom in je was zodat je de helft minder hoeft te strijken. Een Miele die deze functie niét heeft kent wel een speciaal wasprogramma voor overhemden waarmee je ook tijd bespaart. Genieten, dat maakt strijken zo veel makkelijker.

Etensvlekken

Een avondje BBQ-en behoort tot de betere zomermomenten. Plastic bordjes en breekbare messen en vorken zijn echter de grootste vijand van een schoon T-shirt. Saus- en vleesvlekken zijn een hels duo om schoon te krijgen. Het TwinDos-systeem meet de vervuilingsgraad en belading om vervolgens exact te bepalen hoeveel wasmiddel toegediend moet worden om het gewenste resultaat te krijgen. Niet nadenken, wél een perfecte schone was.

Heb je samen met vrienden één van deze échte mannensporten uitgevoerd (of heb je al zittend in je BBQ-stoel een biefstuk op je T-shirt laten vallen), dan is het wellicht een goed idee om de vuile was een extra boost te geven. Niet door warmer te wassen, maar wel door gebruik te maken van CapDosing: doseren met capsules, als aanvulling op de wasprogramma’s. Je voegt de capsule toe aan de wasmiddellade en gaan! De capsules zijn onder andere verkrijgbaar voor sport, dons, outdoor, wol en als wasverzachter.

Vlekkenwijzer

Sommige vlekken, zoals de alom beroemde wijn-, olie- en grasvlekken, hebben een extra voorbehandeling nodig om zorgvuldig verwijderd te worden in de wasmachine. Hiervoor heeft Miele een vlekkenwijzer ontwikkeld: een handige index vol tips & tricks waarmee je irritante vlekken naar het rijk der vergetelheid stuurt. Check de vlekkenwijzer hier.

Snel, sneller, snelst

Let’s face it: wassen doe je niet voor je plezier, zeker niet als het een eeuwigheid duurt. In de QuickPowerWash-modus was je al jouw kleding in minder dan een uurtje perfect schoon. Opvouwen moet je helaas nog wel zelf doen, maar strijken wordt voor 50 procent verminderd door een Miele.

Zuinig

Ook bij de aanschaf van een niet sexy apparaat als een wasmachine geldt: goedkoop, is duurkoop. Een Miele-wasmachine met TwinDos is niet goedkoop, maar is haar geld meer dan waard. De wasmachine heeft veel tijdbesparende functies, valt in de meest zuinige energieklasse en vooral belangrijk: de man behoudt te allen tijde de kwaliteit van je zo geliefde garderobe.

Manners X Miele

Met een Miele houd je tijd over, om leuke dingen te doen met je vrienden bijvoorbeeld en met die was komt het wel goed – je hoeft het er alleen nog maar zelf in te doen terwijl de machine je vieze kleding perfect wast.

In samenwerking met Miele

Reageer op artikel:
Zo blijft jouw geliefde garderobe in perfecte conditie
Sluiten