Deze 5 zijn de stijlvolste heren aanwezig op Netflix

Ben je er al over uit welke serie je dit weekend professioneel gaat uitspelen. Terwijl je dan toch weer een enkeltje Netflix boekt, hou dan wel de ogen open en het notitieblokje gereed voor de nodige mode-inspiratie. Er zijn namelijk nogal wat goed geklede papi’s te vinden op de streamingdienst. We geven er alvast een paar weg.

Je kan overal inspiratie vandaan halen voor jouw outfit van morgen: Instagram, die goed geklede collega, vrienden… maar dus ook van je dagelijkse Netflix-sessie. Juist zelfs! Er gaat aardig wat geld in om en de beste stylisten zitten erop om een karakter goed neer te zetten. En het is zoals het is; kleding maakt de man.

Mis je iemand in de lijst? Dan kijk je misschien wel gewoon te veel Netflix. Maar laat het ook vooral aan ons weten, wie weet zie je dan volgende week een nieuwe lijst verschijnen.

Neal Caffrey (White Collar)

White Collar is sowieso aan te raden en dat komt grotendeels door Neal Caffrey en zijn mooie pakken. Maar ook van zijn casual stijl kan je veel leren. In de eerste aflevering van White Collar gaat de net vrijgelaten crimineel Neal Caffrey als eerste kleding shoppen. Dat zegt al genoeg.

Netflix mannen mode

Don Draper (Mad Men)

Deze lijst was volledig ongeloofwaardig geweest zonder deze man. Het gaat bij Don Draper zelfs zo ver dat ‘ie zijn eigen wassenbeeld heeft gekregen. Onderaan dit beeld staat een bordje met daarop de tekst: “Hier staat de best geklede man in een goede serie, ja Mad Men is gewoon echt een goede serie (leuk verhaal, fascinerende karakters, veel seizoenen en dat is altijd top), ooit.” 

Netflix mannen mode

Harvey Spector (Suits)

Uiteraard, jullie vroegen je waarschijnlijk al af waar ‘ie bleef. Zijn partner Mike in Suits had er ook tussen kunnen staan, maar Harvey’s leveltje is net iets hoger. Zijn pakken zitten niet alleen precies op maat, zijn pakken zíjn ook zijn beste maat.

Netflix mannen mode

Barney Stinson (How I Met Your Mother)

Iemand met een eigen liedje over zijn pakken verdient natuurlijk een plek in de lijst.

Netflix mannen mode

Schmidt (New Girl)

Iemand met zo’n hoofd en zo’n vriendin moet wel gekleed zijn. Als ‘ie zijn kleding aanhoudt is het een ongekende topper.

Reageer op artikel:
Deze 5 zijn de stijlvolste heren aanwezig op Netflix
Sluiten