Sjors Dulk
Sjors Dulk Love & Sex 17 feb 2019

De beste tips voor de beste seks onder de douche

Mannen, we hoeven natuurlijk niemand te zeggen hoe belangrijk het is om te experimenteren met verschillende sekslocaties. Het aanrecht, de tafel, you name it. Seks onder de douche is een favoriet van velen, maar toch kan het soms onhandig en onprettig zijn. Wij geven je een paar gouden tips!

Neem je tijd

Dit is misschien wel de allerbelangrijkste tip die we je kunnen geven. Helemaal wanneer je nog nooit eerder geëxperimenteerd hebt met seks onder de douche, is het belangrijk dat je er in ieder geval een uurtje voor uittrekt. Het is belangrijk dat je beiden comfortabel staat, het water op een goede temperatuur is en dat je enige voorbereidingen hebt getroffen.

Seks onder de douche: communicatie is key

Natuurlijk snappen wij ook wel dat het een véél geiler idee is om je partner gewoon spontaan onder de douche te trekken en zonder enige voorbereiding te beginnen aan een stomende vrijpartij. Toch is het misschien bij seks onder de douche beter om er vooraf over te praten. Er zijn namelijk mensen die seks onder de douche helemaal niet prettig vinden, of wel, alleen dan alleen met een bepaald standje. Wanneer je hierover praat ruim je dit soort misverstanden en onzekerheden al uit de weg.

Maak het niet te bont

Spannend natuurlijk, wisselen van standjes, maar probeer het aantal toch maar even te beperken. Het seksen onder de douche is namelijk niet altijd zonder veiligheidsrisico’s. Het is toch aannemelijk dat veel seksongelukjes onder de douche ontstaan. De vloer is nat, wellicht nog glad, de ruimte is klein en ga zo maar door. Als je zeer avontuurlijke fantasieën hebt adviseren wij: probeer ze uit op droog terrein.

Voorspel

Soms kan het zijn dat penetratie lastig is onder de douche. Het vergt meer kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Voorspel kan daarom een perfect alternatief zijn voor onder het stromende water. Perfect voor als je bijvoorbeeld net wakker wordt. Droog je hierna af en ga wanneer gewenst in bed door met het echte werk.

🔥 Toch op zoek naar ideeën voor wilde seksstandjes? Check dan dit artikel.

Reageer op artikel:
De beste tips voor de beste seks onder de douche
Sluiten