‘Fit, rijk & slim’ van Tim Ferriss is hét zelfhulpboek voor de moderne man

Een succesvolle carrière, liefdevolle relatie, goede vrienden, gezond lichaam en gewoon gelukkig zijn. Dat is waar we dag in dag uit hard voor werken. Gemakkelijk is het niet, want zie al deze doelen maar eens in balans te houden met het beperkte aantal uren die iedere dag heeft. Hier kunnen we dus allemaal wel wat hulp bij gebruiken, en daarom is het zelfhulpboek Fit, rijk & slim van Tim Ferriss een absolute aanrader.

De naam Timothy Ferriss, ook wel bekend als Tim Ferriss, klinkt je misschien bekend in de oren. Deze Amerikaanse ondernemer en schrijver heeft met het boek The 4 Hour Workweek namelijk al een bestseller op zijn naam staan. Hierin legde hij uit hoe je zonder veel te doen, toch veel geld kunt verdienen. Altijd handig om te weten, maar de meeste mensen willen meer uit hun leven halen. Daarom komt hij nu met een nieuw boek, waarin niet alleen geld centraal staat.

Het nieuwe boek van Tim Ferriss: Fit, rijk en Slim

Geld maakt immers niet gelukkig, maar het helpt wel. Toch heb je weinig aan rijkdom als je lichamelijk niet in staat bent om er van te genieten. Of als je niemand om je heen hebt om het mee te delen. Fit, rijk & slim geeft jou handvatten, tips en levenslessen die je helpen om meer uit je leven te halen. Deze adviezen worden gepresenteerd door middel van inspirerende verhaal van niet de minste personen.

Arnold Schwarzenegger, Jamie Foxx, Kevin Costner, Edward Norton en andere bekenden delen hun kennis, maar daar blijft het niet bij. Ook minder bekende mensen die succesvol zijn komen aan bod. Atleten, speciale agenten, de beste psychologen en zelf biochemici. Wat je doel in het leven ook is, in dit boek ga je de kennis vinden die jou verder kan helpen. Slimmer en beter leven, dat is het doel.

Fit, rijk & slim is vanaf 12 oktober te vinden in de betere boekhandel en natuurlijk ook gewoon online.

Reageer op artikel:
‘Fit, rijk & slim’ van Tim Ferriss is hét zelfhulpboek voor de moderne man
Sluiten