Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 27 feb 2020

Zeeman stunt na designsneakers nu met stijlvolle basics-collectie

Bijna een jaar geleden kwam Zeeman met een paar peperdure én spotgoedkope sneakers. Nu is er de BasicZ-collectie, bestaande uit stijlvolle unisex-basics voor weinig geld.

Normaal gesproken komen we alleen voor onderbroeken en sokken bij de Zeeman, maar zo heel af en toe verrast de winkelketen de modewereld met een nieuwe collectie. Na de sneakers komt er nu een serie basics op de markt. Die zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook biologisch en alsnog zeer betaalbaar zijn. Als je dit een beetje slim combineert met kwaliteitskleding, ben je spekkoper.

Stijlvolle unisex-basics bij Zeeman

De BasicZ-collectie bestaat uit hoodies, oversized sweaters en ruime T-shirts met een boxy fit. Gemaakt in de kleuren nude, ijsblauw, poederroze, crème en zwart. Alle items zijn van een goede kwaliteit biologisch katoen en afgewerkt met details, zoals de herkenbare geborduurde ‘Z’ van Zeeman en dubbele stiksels op de schouders.

zeeman, basics, basicz, collectie, unisex, biologische

De unisex collectie speelt volgens Zeeman in op de trend dat mannen en vrouwen steeds vaker elkaars kleding dragen en delen. Zijn wij waarschijnlijk te oud voor, maar zal zo zijn. De nieuwe kledinglijn is dan ook ontwikkeld voor mannen én vrouwen. De prijzen van de basics variëren van 6.99 euro tot 14.99 euro. Ja, dan kun je nog eens een keertje extra shoppen. De BasicZ-collectie is vanaf zaterdag 29 februari online en in geselecteerde winkels te koop.

zeeman, basics, basicz, collectie, unisex, biologische
zeeman, basics, basicz, collectie, unisex, biologische
zeeman, basics, basicz, collectie, unisex, biologische
Foto’s: Zeeman

Meer betaalbare mode

Oké, voor dat geld hoef je niet de pasvorm te verwachten die je gewend bent bij topmerken en hoe lang de items uit de unisex basics-collectie van Zeeman goed blijven, durven we niet te zeggen. De eerste blik op de nieuwe collectie is in ieder geval positief. Dat mode met een merkje erop ook niet altijd een fortuin hoeft te kosten, bewijzen deze vijf nieuwe sneakers van topmerken.

? Check ook: De casual kledingstijl van onze Oranje-internationals

Reageer op artikel:
Zeeman stunt na designsneakers nu met stijlvolle basics-collectie
Sluiten