Vrouwen smullen van Zac Efron in nieuwe Netflix-serie: dit kun jij van hem leren

Twee weken geleden verscheen Down to Earth with Zac Efron op Netflix. In deze serie gaat de acteur uit de titel op wereldreis. Samen met een wellnessexpert gaat Zac Efron op zoek naar gezonde en duurzame manieren van leven. Vermakelijk en leerzaam, maar voor heel veel vrouwen blijkbaar ook behoorlijk opwindend.

Sinds de serie op Netflix staat, gaat het eigenlijk weinig over de inhoud. Het is vooral Zac Efron die alle aandacht krijgt. Althans, als het om het vrouwelijk publiek gaat. De acteur die ooit doorbrak dankzij High School Musical maakt namelijk behoorlijk wat los. Dat heeft allemaal te maken met zijn nieuwe look.

Nieuwe Netflix serie maakt veel los

De laatste jaren leek het alsof Zac Efron zo was weggelopen bij een bodybuildingwedstrijd. Enorm gespierd en ook nog eens flink drooggetraind. Daarnaast was hij zo glad als een dolfijn. Zijn sixpack, imposante borstpartij en kijklijn waren volledig haarloos. In de Netflix serie Down to Earth with Zac Efron is dat helemaal anders en is zijn Baywatch-periode voorbij.

Zijn voedingsschema is de laatste tijd een stuk minder streng geweest, maar hij is wel gewoon doorgegaan met keihard trainen. Het resultaat: een lichaam waar veel vrouwen het blijkbaar bloedheet van krijgen. Gespierd, maar niet belachelijk droog. Behaard, maar wel goed verzorgd en niet te lang. Onderstaande tweets bewijzen dat dit precies is wat veel vrouwen zoeken.

Vrouwen kunnen geen genoeg krijgen van Zac Efron:

Hoewel Zac Efron in deze Netflix serie nog steeds behoorlijk gespierd is, geeft het goede hoop. Blijkbaar is volledig afgetraind en haarloos niet meer de trend. Veel vrouwen zoeken tegenwoordig dus een man die in de gay-scene bekend staat als een ‘daddy.’ Gebruikt die kennis en stop met het bereiken van een sixpack en het iedere dag scheren van je lichaam.

Kijk naar Zac Efron op Netflix

Focus je in de sportschool op spiergroei en minder op het verbranden van vet. Investeer daarnaast in een goede tondeuse om je baard en lichaamshaar strak te houden. Veel vrouwen vinden wat haar aantrekkelijk, maar het moet natuurlijk wel netjes en verzorgd zijn. Dus check snel een paar afleveringen van Down to Earth with Zac Efron op Netflix en ontdek wat je nieuwe trainingsdoel zou moeten zijn.

Reageer op artikel:
Vrouwen smullen van Zac Efron in nieuwe Netflix-serie: dit kun jij van hem leren
Sluiten