Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 17 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

YOU seizoen 2: de psychopathische stalker van Netflix is terug

YOU was één van de grote verrassingen van 2018. De thriller serie van Netflix kwam redelijk uit het niets, maar werd al snel een hit. Zowel critici, als het grote publiek wisten zich prima te vermaken met deze duistere serie over psychopaat Joe. Op 26 december verschijnt het tweede seizoen en de eerste trailer belooft meer gestalk van het hoogste niveau.

In het eerste seizoen keken we mee hoe boekwinkel manager Joe verliefd werd op aspirant schrijfster Guinevere. Zo begint de serie als een vrij standaard liefdesverhaal, maar daar komt vervolgens al snel verandering in. Iets in de bovenkamer van Joe zit namelijk niet helemaal lekker. Hij raakt geobsedeerd en blijkt een psychopatische stalker te zijn die er alles aan doet om Guinevere met niemand te hoeven delen.

Nieuw stad, nieuwe naam

Dat loopt flink uit de klauwen en een duister einde is onvermijdelijk. Toch weet Joe weg te komen met zijn verschrikkelijke daden. Hij besluit New York vervolgens achter zich te laten. In seizoen twee van YOU wordt The Big Apple ingeruild voor een nieuw jachtgebied: Los Angeles. Om zoveel mogelijk afstand te creëren tussen zijn oude leven en nieuwe bestaan, besluit Joe ook zijn naam te veranderen naar Will.

De stad en zijn naam mogen dan anders zijn, vanbinnen is Joe nog steeds een psychopaat en een stalker. Dat wordt ook duidelijk in de nieuwe trailer. Hierin zien we Joe weer mooi weer spelen en hopeloos verliefd worden op een meisje. Hij zegt te zijn veranderd, maar al snel wordt duidelijk dat hij niet te redden is.

YOU seizoen 2 op Netflix

We kunnen ons dus weer gaan opmaken voor een razendspannend seizoen van YOU, en daar hoeven we niet lang op te wachten. Het gehele tweede seizoen staat namelijk vanaf 26 december op Netflix. Perfect om weer even bij te komen van al die zoetsappige kerstfilms.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Complex

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
YOU seizoen 2: de psychopathische stalker van Netflix is terug
Sluiten