YOU hoofdrolspeler onthult per ongeluk dat er een seizoen 3 gaat komen

Op tweede kerstdag verscheen het tweede seizoen van de thrillerserie YOU op Netflix. Opnieuw keken we mee over de schouder van Joe. De psychopaat, die in seizoen twee als Will door het leven gaat, heeft New York ingeruild voor Los Angeles om daar op de liefde te jagen. Dat doet hij redelijk letterlijk en dat blijft hij doen. Hoofdrolspeler Penn Badgley heeft namelijk onthult dat er een derde seizoen gaat komen.

De man die Joe/Will speelt versprak zich tijdens een interview en onthulde dat het voor YOU niet bij twee seizoenen gaat blijven. Dat onthulde Penn Badgley toen hij enthousiast aan het fantaseren was over een mogelijke vrouwelijk moordenaar in de serie. “She doesn’t appear to be the same kind of person. She doesn’t appear to be the same kind of predator. She doesn’t appear to be the same kind of… you know, dare I say, in the third season – oh, god!”

YOU hoofdrolspeler blundert

Penn Badgley sloeg zichzelf voor zijn kop toen hij dat onthulde. De reporter van dienst liet deze kans niet onbenut en sprong meteen in op de onthulling. Direct kreeg Penn de vraag onder zijn neus of er daadwerkelijk een derde seizoen gaat komen. De acteur schoot vervolgens direct in de ontkenningsmodus.

Penn Badgley praat op 2:44 zijn mond voorbij:

Hij zei niets te weten over een derde seizoen, maar daar nam de reporter geen genoegen mee. Op de vraag “krijgen we een derde seizoen van YOU?” knikte Penn Badgley en zei vervolgens dat hij technisch gezien nog niks officieel kan bevestigen, maar het knikje en het feit dat hij het niet direct ontkende, zegt genoeg.

Van B-zender naar Netflix knaller

De kans is dus groot dat je in de toekomst opnieuw Netflix aan kunt slingeren voor een nieuw seizoen van YOU. De serie is namelijk sinds seizoen twee een Netflix Original. De streamingdienst nam de rechten over van Lifetime. Op die zender deed YOU het namelijk niet bepaald goed. Pas toen de serie ook op Netflix verscheen werd het een groot succes.

Reageer op artikel:
YOU hoofdrolspeler onthult per ongeluk dat er een seizoen 3 gaat komen
Sluiten