Redactie
Redactie Films & Series 27 juni 2017

Yes! De SNES Mini komt er aan

Na het grote succes van de NES Mini, verschijnt in september ook de SNES Mini; een kleine Super Nintendo inclusief 21 games. Via een HDMI-kabel en een USB-stroomkabel sluit je ‘m aan op je moderne televisie en kun je genieten van klassieke games. De console wordt geleverd met twee controllers, zodat je lekker kunt multiplayeren.

Dit zijn de 21 games waar je straks mee los kunt gaan.

SNES Mini Games

· Contra III: The Alien Wars
· Donkey Kong Country
· EarthBound
· Final Fantasy III
· F-ZERO
· Kirby Super Star
· Kirby’s Dream Course
· The Legend of Zelda: A Link to the Past
· Mega Man X
· Secret of Mana
· Star Fox
· Star Fox 2
· Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting
· Super Castlevania IV
· Super Ghouls ’n Ghosts
· Super Mario Kart
· Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
· Super Mario World
· Super Metroid
· Super Punch-Out!!
· Yoshi’s Island

Een opvallende game in deze lijst is Star Fox 2. De game is immers nooit uitgebracht. Hij was wel in de maak destijds, maar nooit gelanceerd. De game is echter niet gelijk speelbaar. Spelers moeten eerst het eerste level in Star Fox 1 voltooien om toegang tot te krijgen.

Daarnaast is Super Mario RPG een mooie titel om te noemen. De game kwam destijds alleen in Japan en Amerika uit, dus dit is de eerste keer dat we van deze uitstekende RPG kunnen genieten. Andere interessante titels zijn natuurlijk Super Mario World, Super Metroid, Super Mario Kart, Street Fighter II, Zelda en Donkey Kong Country. De SNES Mini komt op 29 september uit. In de Verenigde Staten gaat ‘ie voor 79,99 dollar over de toonbank. Wat de prijs in Nederland gaat worden en waar je hem kunt krijgen, is nog niet bekend.

Dit artikel verscheen al eerder op WANT.

Reageer op artikel:
Yes! De SNES Mini komt er aan
Sluiten