Jan
Jan Wheels 2 okt 2018

Yamaha Wabash: de enige elektrische fiets die je nodig hebt

Met de komst van steeds meer verschillende elektrische fietsen is het moeilijk om kaf van het koren te scheiden. Als er dan een e-bike het levenslicht ziet die net even iets meer doet dan is dat bijzonder interessant. De laatste versie van de Yamaha elektrische fiets behoort tot die categorie. De Yamaha Wabash voelt zich namelijk thuis op elke terrein, zowel in het stadsverkeer als het ruwe terrein tijdens een outdoor weekend. Noem het een fusion e-bike, wij noemen het gewoon geweldig.

Met dit model laat Yamaha duidelijk zien in staat te zijn om een multifunctionele elektrische fiets te ontwikkelen die geschikt is voor veel doelgroepen. De Yamaha Wabash verenigt de eigenschappen van de huidige lijn Power Assist modellen in één type e-bike. De huidige modellen vinden we allemaal terug in de meer traditionele fietsmarktsegmenten, maar er zijn vooral opties voor het woon-werk verkeer, voor de gewone ritten in de vrije tijd en het mountainbiken. De Wasbash markeert Yamaha’s pogingen om ingang te krijgen tot de markt voor e-bikes die geschikt zijn voor lange afstanden op onverharde wegen.

Just Around the Corner – Tune in September 18

It’s just around the corner. Tune in September 18. #Interbike Get all the latest news here: https://www.yamahabicycles.com/email-signup/ #YamahaBicycles

 

Nog veel onbekend over deze elektrische fiets

Hoewel de adviesprijzen, beschikbaarheid en definitieve specificaties nog moeten worden onthuld, belooft Yamaha dat we binnenkort meer over de Wabash zullen horen. Het bedrijf heeft op zijn Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts afbeeldingen van het prototype laten zien, waardoor fietsers een goed beeld krijgen van het uiterlijk en de mogelijkheden van de jongste Yamaha telg. We zullen nog wat langer moeten wachten om meer over de Wabash te weten te komen. Voorlopig moeten we genoegen nemen met de foto’s en de korte video die momenteel beschikbaar zijn.

Yamaha Wabash elektrische fiets Yamaha Wabash elektrische fiets Yamaha Wabash elektrische fiets
Reageer op artikel:
Yamaha Wabash: de enige elektrische fiets die je nodig hebt
Sluiten