Bekijk je favoriete Netflix series overal op bioscoop formaat met deze mini beamer

Het Chinese Xiaomi komt steeds vaker met producten op de markt die als goede alternatieven van Westerse tech-producten geldt, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Het nieuwste product van het bedrijf is de MIJIA. Een kleine en draagbare beamer waarmee je altijd en overal kunt genieten van series, films, games en meer.

De Xiaomi MIJIA beamer

Met de Xiaomi MIJIA beamer kun je vervolgens een beeld projecteren wat vergelijkbaar is met een televisie tussen de 40 en 120 inch. Met name in dat laatste geval heb je dus een enorm beeld om van je favoriete content te genieten. Hopelijk heb je in je huiskamer een grote muur waar niks op gebeurt, zodat je het er op kunt afspelen.

Xiaomi MIJIA beamer

Daarnaast belooft Xiaomi dat de MIJIA ook gewoon gebruikt kan worden wanneer buiten de zon schijnt. De lamp van de beamer levert 800 ANSI lumens op, wat best netjes. Bovendien zou de lamp tien jaar mee moeten gaan, waardoor je hem dus niet snel hoeft te vervangen.

Xiaomi MIJIA beamer

Ook ondersteunt de Xiaomi MIJIA HDR10 high dynamic range, waardoor je favoriete films en games er ook daadwerkelijk goed uitkomen te zien. Hoewel het aan te raden is om de beamer aan te sluiten op een goede audioset voor fijn geluid, beschikt hij ook over een twee 10W speakers.

Verrassend betaalbare mini beamer

In China wordt de Xiaomi MIJIA op 1 juni uitgebracht. Het is nog niet bekend hoe lang het gaat duren voordat je hem ook in Europa enigszins normaal in de winkel kunt kopen. De beamer gaat 3.999 Chinese Yuan kosten, wat neerkomt op iets meer dan 530 euro. Maar dan moet je hem natuurlijk nog wel importeren.

Reageer op artikel:
Bekijk je favoriete Netflix series overal op bioscoop formaat met deze mini beamer
Sluiten