Pim Jansen
Pim Jansen Game 14/10/2020

Xbox Series X ‘unboxing video’ maand voor lancering gelekt

YouTuber Willy Crow heeft een ‘unboxing video’ gelekt waar Microsoft wellicht niet zo blij mee is. Op de beelden is te zien hoe iemand een Xbox Series X uitpakt en de nieuwe draadloze controller voorziet van batterijen.

In de Verenigde Staten en Europa komt de nieuwe gameconsole van Microsoft, die al sinds 22 september te bestellen is, pas op 10 november uit. En uit deze tweet van The Verge blijkt dat de Xbox X Series pas op 6 november vertoond mag worden op displays. Maar de eerste look & feel is al onthuld.

‘Unboxing video’ Xbox X Series gelekt

Het YouTube-account van Willy Crow verdween vrij snel nadat de ‘unboxing video’ werd gelekt. Maar wat eenmaal op het internet staat… Juist. De beelden zijn inmiddels op verschillende andere social media-kanalen te zien. YouTuber 8-bit Eric heeft fragmenten gepakt en ze geanalyseerd.

“Is this real?”, vraagt YouTuber 8-bit Eric zich af. Aangezien de video direct van YouTube verwijderd is, heeft het daar alle schijn van. Het gros van de reageerders onder de nieuwe video is daar ook van overtuigd. Vermoedelijk is het een medewerker van een groothandel, zo is op verschillende Amerikaanse techwebsites te lezen. Eerder werd deze foto van de Xbox Series X al via Reddit gelekt. Deze console werd getoond op een pallet in een groothandel. De nieuwe slogan ‘power your dreams’ prijkt op de doos.

De nieuwe gameconsole van Microsoft

Belangrijker: wat kun je verwachten van de Xbox Series X? Gaat de nieuwe console van Microsoft het winnen van de PlayStation 5? Feit is dat de laadtijden enorm zijn verbeterd en dat deze launchgames direct te spelen zijn na de lancering. Daarnaast komt er ook een goedkopere variant, de Xbox Series S genaamd. Lees hier meer over het kleine broertje van het nieuwe vlaggenschip van Microsoft.

🎮 Check ook: Sony in crisisberaad: ‘PS5 keldert in prijs na onthulling prijskaartje concurrent’

Reageer op artikel:
Xbox Series X ‘unboxing video’ maand voor lancering gelekt
Sluiten