Redactie
Redactie Films & Series 17 nov 2017

James Franco wordt de nieuwe villain in X-Men film

Een in onze ogen toffe verrassing: James Franco wordt naar verluidt de nieuwe bad guy in een toekomstige X-Men film. Daarmee maakt niet alleen een nieuwe a-lister zijn intrede in de franchise; we gaan ook kennismaken met een obscure nieuwe bad guy.

Volgens de (sterke en nog niet tegengesproken) geruchten gaat James Franco Multiple Man spelen. Wie? Precies. Een bad guy die alleen de echte fans zullen kennen en die dus enige introductie behoeft.

Multiple Man is de alias van karakter Jamie Madrox. Madrox is een oer-mutant, een afstammeling van changelings, nog voordat mutanten bekend werden. Hij had al vanaf zijn geboorte zijn speciale gave en die gave is, je raadt het al: zichzelf vermenigvuldigen. Charles Xavier ontfermde zich over Madrox: hij kreeg een speciaal pak dat zijn krachten moest absorberen. Dat ging even goed, maar uiteindelijk wist Jamie aan X’s invloed te ontkomen en brak Multiple Man los.

De nieuwe film zal worden geschreven door Allan Heinberg, de maker van Wonder Woman. Overigens krijg je eerst nog wat andere superheldenfilms voorgeschoteld voordat deze aan de beurt is: The New Mutants (naar verluidt met horror-invloeden), Deadpool 2, X-Men: Dark Phoenix, een X-Force film (met Ryan Reynolds als Deadpool en Josh Brolin als Cable) en een Gambit-spin-off met Channing Tatum.

Reageer op artikel:
James Franco wordt de nieuwe villain in X-Men film
Sluiten