De Wrensilva Sonos Edition Stereo Console wil je toch hebben?

Wrensilva is de onbetwiste kampioen in het maken van een klassiek ogende Hi-Fi console. Sonos maakt al jaren innovatieve soundsystems. Wat gebeurt er als je deze twee met elkaar combineert? Precies, dan krijg je een elegante Hi-Fi stereokast met de laatste moderne snufjes onder het houtwerk. Hoe kun je hier nou niet verliefd op worden!

De muziekliefhebber zweert bij een goede platenspeler. Elpees zijn nog steeds dè way to go als je naar prachtige muziek wil luisteren. De moderne muziekjunkie wil op z’n beurt wél in elke kamer binnenshuis zijn muziek kunnen horen. Gelukkig is deze stereo console van Wrensilva uitgerust met de WiFi functies van Sonos’ PLAY:5. Daarmee kun je de muziek van de elpee streamen naar andere Sonos PLAY speakers in huis. Een leuke feature, maar zeker niet de reden waarom we zo enthousiast zijn over de Wrensilva Sonos Edition Console.

Het oog wil ook wat

De speakers zijn hoofdzakelijk gebouwd door Sonos. Dat zou je van de buitenkant nooit kunnen zien, want de moderne speakers zijn helemaal weggewerkt in het klassieke mid-century design van de stereo console. De kast is gemaakt van het hoogstaande American Walnut hout. Het handels merk van Wrensilva. De finishing touch is natuurlijk de draaitafel. Stel je voor dat je over deze top speakers een heerlijke Sinatra draait. Dan waan jij jezelf toch even in het verleden.

Je kunt hem bestellen op de site van Wrensilva, maar er hangt wel een pittig prijskaartje aan. De stereo console gaat voor 4,999 dollar over de toonbank, zonder eventuele uitbreidingen met Sonos-speakers.

Reageer op artikel:
De Wrensilva Sonos Edition Stereo Console wil je toch hebben?
Sluiten