Deze custom bike kun je huren en daarna winnen!

Custom motoren worden steeds populairder in Nederland. Van sportmodellen tot café racers, ze zijn gewild en de vraag naar customs wordt alleen maar groter, maar het is nog verrekte lastig om er een in handen te krijgen. Wrench Kings zag dit als een uitdaging en begon met een van hun meest ambitieuze project ooit.

Custom bike te huur

Wrench Kings is een custom motorenbouwer van Nederlandse bodem. Oprichter van Wrench Kings Joost: “Terwijl wij via social media onze projecten kunnen delen, kunnen we slechts weinig mensen op onze motoren laten rijden. Dit project moet daar verandering in gaan brengen.”

Op de site van MotoShare kun je vanaf 1 maart de BMW vinden en voor 99 euro per dag kun je hem huren. De opbrengst van de verhuur wordt gestoken in het bouwen van een tweede BMW R1100R custom. Nadat ‘ie 120 keer is verhuurd, wordt de motor verloot onder de verhuurders. Wil jij hem huren en hem wellicht winnen? Dan heb je tot januari 2019 de tijd om een dag op deze BMW te rijden.

Crowdfunding

De opbrengst van de huur gebruiken om een nieuwe custom te bouwen, is hun manier van crowdfunden. “We hopen op deze manier een nieuw business model neer te zetten voor custom bouwers, zodat er meer gave projecten zullen volgen en dit vakmanschap kan groeien.”

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze custom bike kun je huren en daarna winnen!
Sluiten