Gevonden! De spijkerjas van Brad Pitt in Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood is een heerlijke film en veel factoren spelen daarbij een rol. Maar het meest waren wij toch echt onder de indruk van Brad Pitt en zijn heerlijke Wrangler-spijkerjas.

Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino is nu al een klassieker, zonder dat je er een vinger op kan leggen waar dat nou precies aan ligt. Feit is dat er steengoed geacteerd wordt, heerlijke dialogen voorbij komen en dat het Tarantino-sausje er lekker dik overheen is gesmeerd. Maar als we met het mes op de keel één reden aan moeten wijzen, dan is het Brad Pitt. Hij speelt de laidback Cliff Booth, in de film de stuntman van acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio).

Brad Pitt in Once Upon a Time in Hollywood

De rol als laidback stuntman lijkt niet zo moeilijk, maar dat komt doordat Brad Pitt hem zo briljant invult. De stem, houding, mimiek, manier van bewegen; alles klopt. Maar het zijn de looks die van Brad Pitt pas écht een Cliff Booth maken. Wij zijn fan van zijn denim outfit en dan met name de Wrangler spijkerjas, al is die jeans met rechte pijpen ook lekker.

Cliff Booth, brad pitt, wrangler, spijkerjas, once upon a time in hollywood, look
Bron: Sony Pictures

De spijkerjas: Wrangler 124MJ

Na een klein zoektochtje hebben we de exacte spijkerjas van Brad Pitt in Once Upon a Time in Hollywood gevonden. Het gaat om het Wrangler Icons 124MJ Mens’s Denim Western Jacket, dat je hier koopt voor 109,95 euro. In de film is een origineel vintage model gebruikt, maar het model dat nu weer te koop is, is voor 100 procent gebaseerd op de klassieker.

wrangler 124MJ, brad pitt, spijkerjas, once upon a time in hollywood
Bron: Wrangler

De jeans die het dichtst bij die van Brad Pitt in Once Upon a Time in Hollywood komt, is de Icons 11MWZ Western Slim Jeans van Wrangler. Deze zit echter net iets strakker bij de pijpen dan die van Cliff Booth. Prijs: 94,95 euro. Dan nog de bril. Dit is een vintage aviator, die geleverd is door Old Focals, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren van vintage zonnebrillen in de filmindustrie.

🎬 Check ook: De 7 meest stijlvolle filmrollen van Leonardo DiCaprio

Reageer op artikel:
Gevonden! De spijkerjas van Brad Pitt in Once Upon a Time in Hollywood
Sluiten