Redactie
Redactie Life 20 sep 2018

Reistip! Scoor nu voor 100 euro een vliegticket naar New York via WOW air

Voor 100 euro naar New York vliegen? Nee, het is geen grap. Als je vandaag of morgen boekt, vliegt je bij WOW air voor honderd pieken naar New York. Een enkele reis wel te verstaan. Pak je koffers dus alvast en bekijk dit artikel om te achterhalen welke plekken je moet bezoeken.

WOW air is de prijsvechter uit IJsland die vaker bijzondere acties heeft. Het laatste wapenfeit is de actie om je voor een prikkie naar het land van onbegrensde mogelijkheden te vliegen. Sla je het Amerika van Trump liever over, dan kies je gewoon voor een reisje naar Canada of IJsland. In dat laatste geval zou je zomaar getuige kunnen zijn van een weergaloos fenomeen, het Noorderlicht. Of van alle andere pracht aldaar. 

Tussenstop in IJsland

WOW air vliegt naar Noord Amerika via de hub in Keflavik, in de buurt van Reykjavik. Door deze ideale ligging kan er met kleinere toestellen gevlogen worden, wat zorgt voor brandstofbesparingen. Dit maakt dat WOW air tegen zulke scherpe prijzen kan vliegen en zo Trans-Atlantisch vliegen voor meer mensen bereikbaar maakt. Boeken kan hier tot en met morgen!

Reageer op artikel:
Reistip! Scoor nu voor 100 euro een vliegticket naar New York via WOW air
Sluiten