Single? Zo kom je toch aan je trekken

Jij bent single en dat is goed nieuws op World Singles Day! Want dan draait het dus om jou, ook in bed. Bij seksspeeltjes denk je misschien automatisch aan vrouwen, maar ook mannen kunnen het heft in eigen hand nemen.

De officiële dag dat jouw bestaan als single wordt gevierd, is 11-11. Niet voor niets: die eentjes staan natuurlijk voor jou, omdat jij de Numero Uno in je leven bent. EasyToys zet singles zelfs de hele week in het zonnetje met allerlei fijne tips, winacties en aanbiedingen op het gebied van soloseks.

 1: Kies voor variatie

Single zijn, betekent zeker niet dat je seksleven saai moet zijn. Maar je moet wel zelf zorgen voor dat stukje originaliteit als je het bij gebrek aan een partner moet hebben van masturberen. Je eigen hand werkt natuurlijk prima, maar het is toch echt minder opwindend dan de hand van iemand anders die jouw private parts aanraakt. Gelukkig bestaan er allerlei hulpmiddelen om de spanning te vergroten, bijvoorbeeld met een masturbator zoals de handjob stroker. Je kunt dit apparaat, gemaakt van zacht en rekbaar materiaal, over de schacht van je penis bewegen voor extra sensatie. Tip: probeer ook eens wat meer tijd te laten tussen het masturberen. Wedden dat het resultaat na even wachten nog beter is?

2: Als single moet je jezelf verrassen

Als niemand anders het doet, moet je het zelf doen. Zeker in een periode waarin heel veel niet meer kan vanwege coronamaatregelen kun je vast tijd en geld vinden om jezelf te pleasen. Of dat nu met een nieuwe outfit is, attributen om thuis te kunnen sporten of wat nieuwe seksspeeltjes. Omdat je net tip 1 hebt gelezen krijg je hier als tweede tip een erotisch cadeau voor jezelf waarin verrassen en variëren op de perfecte manier samenkomen: de LoveBoxxx Solo Man, een luxe box waarin verschillende toys zitten waarmee je solo aan de slag kunt.

3: Durf!

Nu is het moment om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Er is geen partner die tegen je zegt dat je iets niet moet doen of – nog erger – niet mág doen. Jij kunt doen waar je zin in hebt, dus laat je vooral niet tegenhouden en al helemaal niet door dat stemmetje diep van binnen. Reptielen als huisdier? Drummen als nieuwe hobby? Een orale masturbator of prostaatvibrator uitproberen? Doe gewoon eens gek. Bovendien werkt het twee kanten op: jij hebt er plezier van en je leert jezelf nog beter kennen door te doen wat je graag wilt en ook te durven. Dankzij soloseks leer je ook meer over wat je fijn en niet fijn vindt. Daar heeft een eventuele toekomstige partner alleen maar profijt van!

In samenwerking met Easytoys

Reageer op artikel:
Single? Zo kom je toch aan je trekken
Sluiten