Pim Jansen
Pim Jansen Life 28 november 2018

Funda droomhuis: 311 vierkante meter woonluxe in Amsterdam á 6 miljoen euro

Mocht je jezelf ooit hebben afgevraagd wat je voor 6 miljoen euro vandaag de dag kunt kopen, dan hebben we het meest ingenieuze antwoord: een leuk appartement in Amsterdam Oud-Zuid. –> Check ook de laatste Funda parels van deze week in Manners Makelaar <– 

Het appartement is natuurlijk geen standaard optrekje. Het betreft hier een uitermate luxe woongelegenheid van maar liefst 311 vierkante meter. Uiteraard is dat niet het enige, het geheel bevindt zich op een woonlaag en bij de vriendenprijs van 5.950.000 euro zitten twee parkeerplaatsen inbegrepen.

Ongekende luxe in een appartement in Amsterdam

Bij een appartement in een dergelijk prijsklasse vraag je je af hoe uniek dit is. Het appartement is onderdeel van project More. Dergelijke appartementen voldoen aan de hoogste wooneisen en het is zeer uniek dat er op een dergelijke toplocatie een woning vrij komt. De kans dat dit appartement dan ook snel zal zijn verkocht is bijzonder groot.

Het gebouw waar het appartement in is gevestigd is een voormalig kantoorgebouw wat geheel is getransformeerd tot een unieke woonlocatie. Het omvat slechts 11 appartementen die zijn ontworpen door een van de bekendste architecten ter wereld, Roberto Meyer. Ondanks de sterke luxueuze uitstraling gaat dit appartementencomplex volledig op in het stadsbeeld van de 19e eeuwse panden.

Funda droomhuis

Extreem hoog wooncomfort

Voor de afwerking is gekozen voor de beste materialen om het woongenot naar een ongekend niveau te tillen. Zo is er extra veel aandacht besteed aan de kleinste details. Dit zie je terug bij een rondleiding waarbij speciale aandacht uitgaat naar de vormgeving van de kranen, de vloeren, de vloerverwarming en de verlichting. In de gehele woning is een state-of-the-art Gira 9 domoticasysteem aanwezig, de gehele woning is dus geautomatiseerd. De bediening hiervan kan zowel via de bedienpanelen in de woning of via de smartphone plaatsvinden.

Vanaf het moment dat je het complex betreed ontwaar je al de luxe sfeer en uitstraling. Via de hal kom je de woning binnen waar grote openslaande deuren toegang verschaffen toot de leefruimte. Doordat deze ruimte in verschillende segmenten is onderverdeeld is het intieme karakter van de woning behouden. Vanuit het woongedeelte is er een waanzinnig uitzicht op de Jacob Obrechtkerk achter het complex. De massale raampartijen garanderen een ruime lichtinval. Aansluitend aan de woonkamer zien we de keuken. Dit is een echte woonkeuken met een heel assortiment aan kookapparatuur van topklasse. Hier staat het genieten voorop waarbij de aanwezige bar de absolute blikvanger is.

Funda droomhuis

Het dakterras van 69 vierkante meter

De openslaande deuren geven vanuit de keuken toegang tot het luxe dakterras. De oppervlakte van 69 vierkante meter maakt duidelijk dat ook hier aandacht aan is besteed. Het dakterras van deze woning is dan ook een van de meest indrukwekkende van het hele appartementencomplex. Via het loungegedeelte kom je in de woonkamer aan de voorzijde van de woning. Ook hier vinden we grote raampartijen die je een blik bieden op de Valeriusstraat. Ook hier zien we meerdere segmenten zodat de woonkamer niet langer een grote ruimte is, maar juist op een speelse manier gebruik maakt van de totale oppervlakte.

Drie slaapkamers

De woning beschikt in totaal over drie slaapkamers, waarvan de master bedroom een groot deel van de gevel beslaat. In totaal is de slaapkamerzeven meter breed en is voorzien van een walk-in wardrobe. Een en-suite badkamer met onder andere een dubbele douche, dubbele wastafel en vrijstaand bad ontbreken dan ook niet. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een geheel eigen badkamer. De kleinste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is momenteel in gebruik als sportruimte. Het unieke van de derde slaapkamer is dat deze als enige slaapkamer beschikt over een eigen ingang vanaf de straatkant.

Het complex is voorzien van een afgesloten garage welke exclusief toegankelijk is voor de bewoners. Hier bevinden zich dan ook de twee privé parkeerplaatsen. Mocht dat niet voldoende zijn, dan is er in de directe omgeving van het appartement voldoende parkeerruimte te vinden zodat eventuele gasten in de nabijheid kunnen parkeren.

Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis Funda droomhuis

Funda

Reageer op artikel:
Funda droomhuis: 311 vierkante meter woonluxe in Amsterdam á 6 miljoen euro
Sluiten