Broer van Thor meldt zich aan als de nieuwe Wolverine

Niemand minder dan Luke Hemsworth heeft zich aangemeld als de nieuwe Wolverine. Hij is de broer van Chris Hemsworth, die voor Marvel de rol vertolkt van Thor.

Hugh Jackman is klaar met Wolverine. Logan was een perfect afscheid. Sindsdien is er een hoop gebeurd in Hollywood, en liggen de filmrechten voor de X-Men eindelijk weer bij Marvel Studios. Oftewel, Wolverine kan zijn debuut gaan maken in het Marvel Cinematic Universe (MCU)!

Marvel’s nieuwe Wolverine

Dat is natuurlijk een kans die Marvel niet gaat laten liggen. Daarvoor is de superheld simpelweg te populair. Het filmdebuut van de nieuwe Wolverine laat waarschijnlijk nog wel even op zich wachten, maar fans zijn al jaren aan het speculeren. Een naam die bijvoorbeeld vaak voorbij komt is Kingsman-ster Taron Egerton. Hij reageerde onlangs nog op de geruchten.

Ook Danny DeVito heeft zich al aangemeld voor de rol, als grap natuurlijk. Nu heeft zich nog een grote naam aangediend, dit keer bloedseries: Luke Hemsworth. De Westworld-acteur en tevens de broer van Chris ‘Thor’ Hemsworth en Liam Hemsworth wil dolgraag de nieuwe Wolverine worden.

Luke Hemsworth

Tijdens een interview met ScreenRant onthulde zijn passie:

“Ik zou het fantastisch vinden. Ik ben ermee opgegroeid. Ik heb leren tekenen door stripboeken, door stripboeken te kopiëren sinds ik ongeveer 10 jaar oud was. Spawn was erg belangrijk voor mij; ik hield echt van Todd McFarlane’s Spawn. En toen Batman – Ik zou met Rob Pattinson hebben gevochten voor die rol. En Wolverine! Ik heb zoiets van: ‘Kom op, geef ze gewoon door, maat. Laten we het aan een andere Aussie geven.’ Ik zal wat borsthaar moeten laten groeien, maar ik ben klaar voor Wolverine. ”

Luke Hemsworth als Batman, dat was… bijzonder geweest. Qua postuur zou de broer van Thor-acteur Chris Hemsworth in ieder geval al beter bij de rol spelen dan Hugh Jackman. Die was eigenlijk veel te lang voor de rol.

Geheime plannen

Wolverine is in de comics een vrij klein mannetje. De X-Man is in de comics slechts 1.60 meter lang. Jackman: 1.90! Luke Hemsworth doet het met zijn 1.80 niet veel beter, maar komt al dichter in de buurt. Het is ook maar de vraag of hij daadwerkelijk naast zijn broer zou kunnen spelen, gezien alles erop wijst dat Chris vervangen gaat worden.

Voorlopig zal het nog een mysterie blijven wie daadwerkelijk de mantel van Hugh Jackman over zal gaan nemen. Aan open sollicitaties in ieder geval geen gebrek! Lees hier alvast meer over Marvel’s geheime plannen voor Wolverine in het Marvel Cinematic Universe.

🎖Check: Zo zou Henry Cavill er als Wolverine uitzien in het Marvel Cinematic Universe

ScreenRant

Reageer op artikel:
Broer van Thor meldt zich aan als de nieuwe Wolverine
Sluiten