Zo zou Henry Cavill er als Wolverine uitzien in het Marvel Cinematic Universe

Sinds Disney 20th Century Fox heeft overgenomen liggen de filmrechten voor de X-Men eindelijk weer bij Marvel Studios. De grote vraag is dan ook: wie wordt de nieuwe Wolverine?

Nu Hugh Jackman stopt als de mutant laat Marvel Studios natuurlijk niet de kans liggen om het personage te introduceren in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Daarvoor is Wolverine nog altijd te populair.

Wie is Marvel’s nieuwe Wolverine?

Tijdens San Diego Comic-Con 2019 bevestigde Marvel Studios baas Kevin Feige al dat de X-Men uiteindelijk naar het MCU zullen komen. Het is eerder een kwestie van ‘wie’ en ‘wanneer’, dan van ‘als’.

Naar verluidt wil Disney eerst stappen zetten met de Fantastic Four en met name de Silver Surfer, in samenwerking met een James Bond-acteur.

Dat weerhoudt de fans er echter niet van om er alvast flink op los te speculeren: wie is de nieuwe Wolverine?

Henry Cavill

Waar aanvankelijk de naam van Taron Egerton vaak viel, hebben fans op sociale media nu veelal Henry Cavill in het vizier. De beste man heeft nog geen rol in het MCU en is na The Witcher nog populairder dan voorheen.

Getalenteerde kunstenaars op Instagram hebben alvast een voorproefje gedeeld van hoe dat eruit zou zien.

Oftewel, adamantium klauwen en bakkebaarden voor Cavill. Je kunt de resultaten hieronder bewonderen.

Voors en tegens

Henry Cavill heeft in ieder geval de superhelden-ervaring voor, na zijn rol als Superman in het DCEU. Hij heeft er tevens het donkere haar en borstkas voor.

Net zo goed als bij Hugh Jackman geldt echter ook bij Cavill dat hij eigenlijk te lang is. Wolverine is in de comics 1.60 meter lang. Jackman is 1.87 en Cavill 1.85…

Ach, Marvel Studios heeft de nodige ervaring met CGI om dergelijke minpunten te doen verdwijnen.

Reageer op artikel:
Zo zou Henry Cavill er als Wolverine uitzien in het Marvel Cinematic Universe
Sluiten