Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Style 20 apr 2020

5 witte Nike sneakers onder de 100 euro

Het is volop lente en dat betekent dat het hoogste tijd is om nieuwe witte Nike sneakers aan te schaffen.

Komende week lichten we iedere dag witte sneakers van een specifiek merk uit. Vandaag is dat Nike.

Witte Nike sneakers onder de 100 euro

Net zoals iedere man een goed zittend pak hoort te hebben, behoren witte sneakers ook tot een must in iedere garderobe. En nee, die twee draag je niet bij elkaar. We hebben vijf modellen onder de 100 euro voor je geselecteerd, zodat de frustratie minder groot is als ze vies worden.

1. Ebernon Low

witte nike sneakers, ebron
(Afbeelding: NikeNL)

Het model Nike Ebernon Low heeft de look en feel van klassieke basketbalstijlen uit de jaren 80. Het strakke design heeft een kuipzool, die zorgt voor duurzaamheid en grip. Stiksels bij de middenvoet verwijzen naar de retrostijl van de basketbalschoenen van weleer. Je koopt deze witte Nike sneakers voor 60 euro.

Nike Court Vintage Premium

Nike Court Vintage Premium, witte sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Dit vette model is net uit. De stappers zijn op hun beurt gebaseerd op tennisschoenen uit de jaren 80. Ze zijn gemaakt van soepel leer en beschikken over een subtiele zwarte swoosh met daarop in oranje letters ‘Nike’ gedrukt. Ingetogen en subtiel, ook wel eens lekker. Je koopt deze witte sneakers voor 75 euro.

React Element 55

react element 55, witte sneakers, nike
(Afbeelding: NikeNL)

Het ontwerp van deze versie van de React 55 begon met een ‘back-to-basic’ benadering en paste een digitaal ontwerp toe om de drukpunten van de voet in kaart te brengen voor mensen die de hele dag intensief lopen. Het lichte bovenwerk en het zachte, stevige foam onder de voet zijn nu vernieuwd voor een premium wandelervaring. Deze witte Nike sneakers zijn afgeprijsd van 130 naar 90,97 euro.

Nike SB Shane

nike sb shane
(Afbeelding: NikeNL)
Nike SB Shane
(Afbeelding: NikeNL)

Dan een klassiek model uit de skateboardlijn van het Amerikaanse sportmerk. Dit is het eigen model van de Australische skateboarder Shane O’Neill. Van de onopvallende geperforeerde ventilatie bij de neus tot het dubbele vetersysteem en de remastered zool die ingelopen aanvoelt; deze schoenen bieden heerlijk veel comfort. En dat voor maar 75 euro.

Nike SB Zoom Stefan Janoski Canvas RM

nike sb stefan janoski, witte sneakers
(Afbeelding: NikeNL)

Het model Nike SB Zoom Stefan Janoski Canvas RM zijn ook onderdeel van de skateboardlijn. Uit de eigen lijn Stefan Janoski, om precies te zijn. Dit zijn onze favoriete witte Nike sneakers en niet voor niets de meest verkochte skateboardschoenen te wereld. Ze kosten je 85 euro.

Check hier hoe je witte sneakers schoonmaakt

Reageer op artikel:
5 witte Nike sneakers onder de 100 euro
Sluiten