Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 25 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Winnen: we geven 5 flacons Urban Hero van Jimmy Choo weg

winnen, win, L'Atlas, jimmy choo urban hero

Urban Hero is de nieuwste mannengeur van Jimmy Choo en wij zijn fan. We willen het intense en frisse parfum graag met je delen, daarom gaven we vijf flacons van 100 milliliter weg.

* Deze actie is inmiddels verlopen, hou Manners.nl in de gaten voor nieuwe winacties!

Urban Hero van Jimmy Choo is een uiterst gebalanceerde mannengeur. Niet te zoet, niet te intens en zo kunnen we nog even doorgaan. De limoenkaviaar zorgt voor frisheid, zwarte peper voor pit. Het rozenhout zorgt voor sensualiteit, de vetiver geeft een artistieke touch. En zo zorgt een nog veel groter pallet aan ingrediënten voor een geur die altijd aangenaam aanwezig is.

L’Atlas

Het gezicht van de Urban Hero van Jimmy Choo is de Franse street-artist L’Atlas, die bekendstaat om zijn grafische werk. “Je kunt een parallel maken tussen deze parfum en mijn schilderijen”, vertelde L’Atlas ons hier al eens. “De frisheid van de citroenkaviaar is gekoppeld aan de witte kleur in mijn werk. Het intense hout en de zwarte peper komen overeen met de zwarte kleur die je in mijn werk vindt.”

Dan nog even over de flacon. Die bestaat uit glas en chroom, dat een knipoog is naar de metallic spuitbussen die street-artists gebruiken. In iedere licht ziet de flacon van Jimmy Choo Urban Hero er anders uit.

Win een flacon Urban Hero van Jimmy Choo

Duidelijk: genoeg redenen om de geur te kopen. Of te winnen, natuurlijk. Altijd leuk rond de feestdagen. Het enige wat je hoeft te doen is een email sturen naar [email protected] met daarin je naam en adres. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd, de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Waag je liever geen gokje, bestel Urban Hero van Jimmy Choo dan hier.

winnen, win, L'Atlas, jimmy choo urban hero

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Winnen: we geven 5 flacons Urban Hero van Jimmy Choo weg
Sluiten