Winactie: Wij geven ‘Uncharted The Lost Legacy’ weg (gesloten)

Als je een PlayStation 4 hebt, dan heb je inmiddels al heel wat toffe games mogen ontvangen. Afgelopen jaar kwam de ene na de andere top game uit en het heeft er alle schijn van dat dat dit najaar gewoon lekker verder gaat. Een najaar dat uitstekend is afgetrapt door Uncharted The Lost Legacy.

In onze review waren we laaiend enthousiast over deze exclusieve game voor de PlayStation 4. Daarin schreven we onder andere het volgende: ‘Omdat de productiewaarde van de game zo hoog is, hebben we de game in één lange sessie met plezier uitgespeeld. Je komt vrijwel meteen in een groot gebied terecht, waarin je als speler veel vrijheid hebt. Er zijn daar drie tempels die je verplicht moet aflopen om verder te gaan met het verhaal, maar dit gebied leent zich uitstekend voor een paar uur aan vrijelijke verkenning. Het is een groot gebied zoals we dat nog niet eerder in een Uncharted-game hebben gezien en het is eigenlijk wel een klein feestje om hierin rond te banjeren.’

Winactie gesloten!

En dankzij onze vrienden van PlayStation mogen we de game nu weggeven. Daarbij hebben we maar liefst drie exemplaren die we onder de inzenders kunnen verloten. Om daar kans op te maken, vragen we je antwoord te geven op deze vraag:

‘Hoe heet het hoofdpersonage van de Uncharted-reeks, die juist in dit deel ontbreekt?’

Weet jij het antwoord? Stuur dan een mail naar [email protected] met daarin het antwoord en je adres. Vervolgens kiezen wij drie winnaars, waar we deze toffe games naar toesturen. Succes!

Reageer op artikel:
Winactie: Wij geven ‘Uncharted The Lost Legacy’ weg (gesloten)
Sluiten