Win vrijkaarten en meer voor de film Zombieland Double Tap

In 2009 maakten we kennis met de film Zombieland. Het was een film die het behoorlijk goed deed en zo’n 61 miljoen dollar wist op te halen. Deze week verschijnt het vervolg in de bioscoop in de vorm van Zombieland Double Tap.

Als deze film je iets lijkt, dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk vier pakketten weggeven voor de film. In elk pakket hebben we twee vrijkaarten, een speciale mok en een t-shirt.

Zombieland Double Tap

Zombieland Double Tap is dus het vervolg op de eerste Zombieland-film en kent de verschillende personages die je ook in het eerste deel zag. Dat betekent dat namen als Woody Harrelson, Jesse Eisnberg, Emma Stone en Abigail Breslin weer van de partij zijn. Zij worden nu bijgestaan door nieuwe acteurs als Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson en Thomas Middleditch. De originele overlevenden van de zombie-apocalyps kennen inmiddels de klappen van de zweep en zijn gewoon erg goed in het afrekenen van zombies geworden. Vanuit het Witte Huis leven ze een mooi leven. Helaas wordt dat op een gegeven moment op de kop gezet wanneer de groep uit elkaar valt, omdat iedereen zijn eigen pad wil betreden. Bekijk hieronder de trailer om alvast een voorproefje te krijgen op de film.

Zombieland: Double Tap – Officiële trailer

Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor ZOMBIELAND: DOUBLE TAP.

In de rest van de wereld is Zombieland Double Tap al verschenen en is niet verkeerd ontvangen. Zo is er op het moment van schrijven al meer dan 100 miljoen dollar met de film opgehaald, waardoor hij het dus een stuk beter doet dan het origineel. En nu kun je er dus ook nog eens gratis heen. Het enige dat je daarvoor moet doen is een mail sturen naar [email protected] waarbij je aangeeft kans te willen maken op de film en de verschillende goodies.

Een beker
Een shirt

Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen zo spoedig mogelijk kunnen opsturen. Hieronder tot slot nog een filmposter van Zombieland Double Tap.

De filmposter
Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Zombieland Double Tap
Sluiten