Win vrijkaarten voor de film Happy Death Day 2U

Happy Death Day 2U is een film die nu in de bioscoop draait en het vervolg is op Happy Death Day, dat in 2017 in de bioscoop draaide. Het is net al het origineel een horrorfilm met lekker veel enge momenten. Het vervolg belooft dat ook te zijn. Mocht je van plan zijn om de film te gaan bezoeken of ben je gewoon benieuwd of het wat is? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk een viertal pakketten weggeven voor de film, waar ook een paar vrijkaarten voor de bioscoop in zitten.

Win vrijkaarten voor Happy Death Day 2U

Naast de vrijkaarten kun je ook een hoodie en een paar handschoenen winnen. Die laatste maken het overigens mogelijk om nog steeds je telefoon te gebruiken wanneer je ze aan hebt. Handig om even iemand te bellen wanneer je het gevoel hebt achterna te worden gezeten door een moordenaar. En het zijn twee vrijkaarten die we weggeven. Op die manier kun je dus een vriend of vriendin uitnodigen om samen met jou naar de film te gaan. Dat is wel zo gezellig.

Happy Death Day 2U – HD Trailer

Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in HAPPY DEATH DAY 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen.

Over Happy Death Day 2U

Jessica Rothe keert terug in de hoofdrol in Happy Death Day 2U, het vervolg op de succesvolle film van Blumhouse (Split, Get Out, The Purge films) uit 2017. Deze keer ontdekt Tree (Rothe) dat steeds opnieuw sterven verrassend veel makkelijker was dan de gevaren die dit keer op de loer liggen. Wederom geproduceerd door Jason Blum en geschreven en geregisseerd door Christopher Landon.

Wil je kans maken op deze pakketten? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijzen. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht wanneer zij hebben gewonnen. We wensen je alvast veel succes!

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten voor de film Happy Death Day 2U
Sluiten