Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 15 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Win vrijkaarten voor de film Cold Pursuit

Op Manners schrijven we regelmatig over films. Simpelweg omdat het onze interesse heeft. Of het nou om kleine onafhankelijke producties gaat of de grote kaskrakers. Toch is het de laatste categorie die vaak de meeste aandacht krijgt en zijn er vele films die in de bioscoop draaien waar we nog niet veel over hebben gehoord. Wat mij betreft kunnen we Cold Pursuit in die categorie plaatsen. De film moet volgende week uitkomen, maar heeft tot nu toe niet veel aandacht gehad. Gelukkig hebben we nu een mooie prijsvraag, waarbij we iets over de film kunnen vertellen en onze lezers de kans te geven om gratis naar deze film te gaan.

Vrijkaarten voor Cold Pursuit

We hebben vijf setjes van twee vrijkaarten voor deze film beschikbaar. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in je eentje te gaan, maar het is natuurlijk veel leuker om een vriend of vriendin mee te nemen en samen de film te bekijken. Drankje er bij en gaan.

Over Cold Pursuit

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson), vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude burgerwacht.

Cold Pursuit

Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten (In Order of Disappearance) uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is.

Cold Pursuit (2019) NL Trailer

Uploaded by The Searchers on 2018-11-16.

Lijkt het je iets om deze film te bekijken? Dan vragen we je een mail te sturen naar [email protected] waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijs. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Veel succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten voor de film Cold Pursuit
Sluiten