Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 4 oktober 2018

Win vrijkaarten en meer voor de film Venom

Vanaf deze week draait de film Venom in de bioscoop. De hoofdrol van de film is weggelegd voor Tom Hardy, die de rol van Eddie Brock op zich neemt. Eddie is een journalist die betere tijden heeft gekend. Hij wil zijn naam zuiveren door onderzoek te doen naar de Life Foundation, een organisatie die in de wereld van Spider-Man (het universum waar Venom zich in afspeelt) als slecht bekend staat. Helaas voor Eddie gaat het daar mis. Hij komt in aanraking met een duister goedje en verandert zodoende in Venom. In die vorm kent hij superkrachten, maar of dat nou helemaal goed gaat.

Win vrijkaarten voor Venom

Goed, inmiddels mag bekend zijn dat Venom niet de beste film ooit is, zoals je in dit bericht kunt lezen. Maar dan kun je ook met een andere mindset naar de bioscoop gaan en gewoon met een bak popcorn op je schoot je verstand op nul zetten en kijken maar. Helemaal als je gratis naar de film kunt gaan. Wat dat betreft komt het goed uit dat je bij ons vrijkaarten kunt winnen.

VENOM – Official Trailer 2 (HD)

The world has enough superheroes. Watch the new #Venom trailer now. 10.5.18. One of Marvel’s most enigmatic, complex and badass characters comes to the big screen, starring Academy Award® nominated actor Tom Hardy as the lethal protector Venom.

We hebben vijf setjes van twee kaarten in de aanbieding, zodat je samen met een vriend of vriendin naar de film kunt gaan. Deze kaarten versturen we in een pakket, waar we ook nog een speciale drinkfles en oordopjes bij doen. Heb je na de film nog iets dat je aan Venom doet herinneren.

Venom

Het enige dat je moet doen om kans te maken op deze prijzen is door een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je kans wilt maken op de vrijkaartjes en laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen gelijk op kunnen sturen.

Venom

Venom draait vanaf 4 oktober in de bioscoop. Naast Tom Hardy zijn er ook rollen weggelegd voor Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott.

Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Venom
Sluiten