Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 2 oktober 2019

Win vrijkaarten en meer voor de film Gemini Man

Binnenkort kunnen we in de bioscoop naar de nieuwe film van Will Smith. Eerder dit jaar was hij al de Geest in de film Aladin, maar zijn nieuwe film is iets serieuzer. Gemini Man geeft hem de mogelijkheid om met zijn jongere zelf af te rekenen. Lijkt deze film je iets? Doe dan zeker mee met onze prijsvraag.

Win vrijkaarten en meer voor Gemini Man

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen. Verder met o.a. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian). Gemini Man is geregisseerd door Oscarwinnaar Ang Lee (Life of Pi, Brokeback Mountain) en de productie is in handen van de gerenommeerde producenten Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. Uiteraard hebben we ook een trailer van de film om je alvast in de juiste stemming te brengen. Bekijk deze hieronder.

Gemini Man | internationale HD trailer [Paramount]

GEMINI MAN is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen. Verder met o.a.

Eén van de meest interessante elementen van de film is te vinden in de techniek. Will Smith neemt het tegen zijn jongere zelf op. Om dat voor elkaar te krijgen is er gebruik gemaakt van verschillende CGI-technieken. Smith zelf liet in de onderstaande video weten hoe dat ongeveer werkt.

How They Made Me Look 23 in Gemini Man

During a special screening of Gemini Man for influencers, Will gets into the details of how director Ang Lee and WETA managed to create a fully digital version of a 23-year-old Will. ► SUBSCRIBE: https://goo.gl/BUjQW8 Gemini Man hits theaters October 11th.

Op 10 oktober draait Gemini Man in de bioscoop en wij mogen vier pakketten voor de film weggeven. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten, zodat je met een vriend of vriendin naar de bioscoop kunt gaan. Verder doen we in elk pakket nog een longsleeve en een powerbank, zodat je stijlvol en met een volle batterij van je smartphone naar de bioscoop kunt gaan. Bekijk deze hieronder.

Gemini Man Longsleeve
Gemini Man Longsleeve (Bron: Paramount)
Gemini Man powerbank
Gemini Man powerbank (Bron: Paramount)

Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op de prijzen. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

Flimposter (Bron: Paramount)
Reageer op artikel:
Win vrijkaarten en meer voor de film Gemini Man
Sluiten