Win tickets voor de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Het weer van de afgelopen week was misschien iets te mooi om naar de bioscoop te gaan. Of eigenlijk juist wel lekker in verband met de coole airco. Deze week is het iets koeler en heb je wellicht meer zin. En als je kijkt wat er op dit moment draait, dan is er keuze genoeg. Met de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw, welke op 1 augustus uitkomt, heb je nog een keuze. En bij ons kun je toegangskaarten en merchandise voor de film winnen.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw-vrijkaarten en meer

Mocht je het nog niet weten, Fast & Furious: Hobbs & Shaw is een spin-off op de hoofdserie. De uitgever van de film beschrijft het als volgt: Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna 5 miljard euro heeft opgebracht. De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Tsjernobyl naar het prachtige Samoa. Naast Statham en Johnson zien we ook Idris Elba in de rol van de bad guy. De trailer van de film vind je hieronder.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw – Trailer 2

FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW draait vanaf 1 augustus in de bioscoop in 3D. Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in FAST & FURIOUS: HOBBS & SHAW. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht.

Wat de film ook gaat worden, qua spektakel lijkt het in orde te zijn. We geven vier pakketten weg. Elk pakket bevat twee vrijkaarten en wat merchandise voor de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Wil je hier kans op maken? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft kans te willen maken op deze prijsvraag vanuit Manners. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen zo snel mogelijk kunnen opsturen, zodat jij zo snel mogelijk van de film kunt genieten.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Reageer op artikel:
Win tickets voor de film Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Sluiten