Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 13 aug 2018

Win: Sennheiser Momentum Free (winnaar is bekend)

Uiteraard wil je op elk moment van de dag lekker luisteren naar je eigen muziek en, beschaafd als je bent, wil je niet de rest van de wereld laten meegenieten van je fabelachtige muzieksmaak. Goed, daar hebben we dus oordopjes voor. Nou wil het feit dat de kwaliteit van de muziek niet alleen afhankelijk is van het apparaat waar je het mee wil afspelen, maar zeker ook van de oordopjes. Laat Sennheiser nou net een van de betere draadloze oordopjes hebben uitgebracht, en jij kunt ze winnen. 

De Sennheiser Momentum Free is het meest compacte model van de premium Momentum-familie van Sennheiser en de meest compacte Bluetooth-koptelefoon die Sennheiser ooit heeft gebouwd. De koptelefoon is voorzien van Bluetooth 4.2 & qualcomm aptx-ondersteuning voor hi-res audio bij 24-bit / 48khz om de kwaliteit van de originele uitvoering zou goed mogelijk te benaderen.

Sennheiser Momentum Free

Met de geïntegreerde microfoon en de afstandsbediening met drie knoppen is de Momentum Free ook een volledig uitgeruste headset – het perfecte apparaat voor een mobiele levensstijl. De lithium-ionbatterij maakt het mogelijk om tot zes uur draadloos te genieten van je eigen muziek per acculading. Meer info, vind je hier.

Win!

Wil jij de Momentum Free + festivalkit winnen (zie foto hieronder)? Laat ons dat weten op welke frequentie de Afrikaanse Watusirund communiceert met zijn soortgenoten… Grapje, natuurlijk. Mail simpelweg naar [email protected] en wacht rustig af tot aankomende maandag, dan maken we de winnaar bekend. *Door mee te doen aan de winactie, word je automatisch lid van onze nieuwsbrief

De winactie is gesloten! De winnaar is Aron Jonker. Gefeliciteerd! Je hebt bericht gehad.

Sennheiser Momentum Free
Reageer op artikel:
Win: Sennheiser Momentum Free (winnaar is bekend)
Sluiten