Pim Jansen
Pim Jansen Stuff 17 okt 2018

Win! Deze zeer fraaie Pioneer HDJ-S7 koptelefoon (gesloten)

Eerder dit jaar onthulde Pioneer DJ hun nieuwste hoofdtelefoon, de HDJ-S7. Het is de opvolger van de populaire C-70 en combineert de nieuwste en beste technologie van Pioneer DJ, met vele verbeteringen in vergelijking met de voorganger. De echte audiofiel zal verlekkerd kijken naar deze koptelefoon en de gewone muziekliefhebber zou willen dat het net even iets goedkoper was. Kortom, de Pioneer HDJ-S7 is meer dan zomaar een gadget.

De HDJ-S7-hoofdtelefoon is ontworpen om een grote mate van comfort te bieden, ook tijdens lange luistersessies. Het ontwerp is uitvoerig getest om optimaal te presteren onder zware omstandigheden, intensief te gebruiken en de hoofdtelefoon heeft zelfs de US Military Standard Shock-test (MIL-STD-810G) goed doorstaan. De oorpads en het siliconen hoofdbandkussen zorgen voor een comfortabele pasvorm, terwijl de gestructureerde coating aan de buitenkant van de oorschelpen een betere grip biedt. De koptelefoon heeft een spiraalkabel, een rechte kabel, een draagtas en een 1/4 “-adapter met schroefdraad. We kunnen ons dan ook niet voorstellen dat je überhaupt nog meer wensen zou hebben.

Pioneer HDJ-S7

De Pioneer HDJ-S7 nader bekeken

Zoals gezegd, is de HDJ-S7 de tweede generatie van de top-of-the-on-ear-oortelefoon van Pioneer DJ, de C-70. Pioneer DJ was altijd al bekend om de HDJ-2000’s, maar besloot om de boel op te schudden en te streven naar de toppositie die concurrent Sennheiser op de markt had voor ‘on-ear’ koptelefoons. Het resultaat was indrukwekkend. De kritieken waren lovend, de professionals waren zeer te spreken over de geluidskwaliteit en veel artiesten maakten de overstap. Kortom, een topoproduct.

De praktijk

Hoewel de HDJ-S7 klein en licht van gewicht is, heeft de on-ear-koptelefoon ’s werelds eerste 40 mm HD-driver, iets dat Pioneer DJ vorig jaar introduceerde met de X-lijn. De HD-driver voegt een duidelijker, krachtig en robuust geluid toe dan de traditionele stuurprogramma’s in de meeste hoofdtelefoons, en het effect wordt direct duidelijk vanaf het eerste luistermoment. Het lage gedeelte is dieper, rijker en meer gedefinieerd dan de meeste grotere over-ear-koptelefoons. De HDJ-S7 hoofdtelefoons hebben zeer comfortabele oorschelpen en een afneembare koptelefoonkabel. Als we het hebben over lichtgewicht, dan is dat dus ook echt lichtgewicht, waardoor ze extreem comfortabel zijn voor lange sessies. En jij kunt hem winnen!

Pioneer HDJ-S7

Win de Pioneer HDJ-S7 (gesloten)

Meedoen is simpel. Stuur een mailtje met jouw gegevens (naam, adres en motivatie) naar [email protected]. Wij maken deze week tijdens ADE (waar Pioneer DJ ook aanwezig is met de Conference ADE Sound Lab) de winnaar bekend. Succes! De winnaar is bekend. Shelton Telesford uit Almere, gefeliciteerd. 

Reageer op artikel:
Win! Deze zeer fraaie Pioneer HDJ-S7 koptelefoon (gesloten)
Sluiten