Verstappen-fans opgelet! We geven kaarten weg voor de GP van Oostenrijk in de Ziggo Dome (gesloten)

Dankzij Max Verstappen is de Formule 1 nog nooit zo populair geweest in Nederland. De kijkcijfers van de races schieten omhoog en bij iedere wedstrijd zie je oranje shirts op de tribunes. De Formule 1 leeft als nooit tevoren en daarom komt Ziggo dit jaar met een wel heel bijzonder evenement. Op 30 juni toveren zij de Ziggo Dome om tot een heuse F1 Fan Zone. Voor liefhebbers is dit dé plek om de Grand Prix van Oostenrijk te beleven en wij geven kaarten weg.

Nog nooit was er in Nederland een plek waar zo veel fans tegelijkertijd de Formule 1 kunnen beleven. Duizenden Verstappen-fans kunnen op 30 juni in de Ziggo Dome samen de race kijken en hopelijk de winst vieren. Die kans is zeker aanwezig, want vorig jaar profiteerde onze nationale held hier optimaal van de problemen van de concurrentie en won zo de race. Dit jaar is de kans op een overwinning zeker niet minder! Met zijn nieuwe Honda krachtbron zijn lange rechte stukken niet langer meer de vijand en daar zijn er in Oostenrijk genoeg van.

Max Verstappen aanmoedigen in de Ziggo Dome

Natuurlijk is dit feestje in de Ziggo Dome meer dan alleen het gezamenlijk bekijken van de race. Zo neemt Jack van Gelder de presentatie voor zijn rekening en hij heeft er zelf al in in! “Met mijn enthousiasme voor zowel de sport als voor Max in het bijzonder, aangevuld met de kennis van F1 coryfeeën maken we er samen met de fans een fantastisch spektakel van. Wat we precies gaan doen kan ik nog niet verklappen, maar je wil het echt niet missen! Zorg dat je erbij bent.”

Samenvatting | GP Oostenrijk | Overwinning Max Verstappen | Formule 1 | 01/07/2018

Max Verstappen wint de Grand Prix van Oostenrijk 2018! ⇨ Abonneer (gratis) je nu voor meer clips ⇨ http://bit.ly/2Q03IYg Meer Ziggo Sport. Check onze website en social media kanalen. ⇨ Website | https://ziggosport.nl ⇨ Twitter | https://twitter.com/ZiggoSportF1 ⇨ Facebook | https://www.facebook.com/ZiggoSportF1 ⇨ Instagram | https://www.instagram.com/ziggosportF1

Win kaarten!

Dat feestje wil je dus niet missen! En dat hoeft ook niet, want wij geven kaarten weg. Normaalgesproken zijn deze alleen beschikbaar voor Ziggo klanten, maar wij geven ze aan iedereen weg. Het enige wat je moet doen om kans te maken op twee kaarten, is een mailtje sturen naar [email protected]. Zet daarin je naam, adresgegevens en vertel ons wat in jouw ogen het mooiste Verstappen-moment is. Zijn overwinning in Barcelona? Of toch die ongekende regenrace in Brazilië? We zijn benieuwd!

De winactie is afgelopen en de winnaars zijn via e-mail op de hoogte gebracht.

Reageer op artikel:
Verstappen-fans opgelet! We geven kaarten weg voor de GP van Oostenrijk in de Ziggo Dome (gesloten)
Sluiten