Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 28 maart 2019

Win twee vrijkaarten voor de International Amsterdam Motor Show

Op 4 april barst het meest exclusieve auto-evenement van Nederland los! Dan wordt de Amsterdamse Rai omgetoverd tot auto walhalla, het is dan namelijk tijd voor de International Amsterdam Motor Show. Een event waar s’werelds dikste auto’s tentoongesteld staan, en het mooie is dat jij er bij kan zijn! Wij geven namelijk twee vrijkaarten weg zodat jij met een +1 naar de IAMS kan!

International Amsterdam Motor Show

Binnenkort staat de Amsterdamse Rai volledig in het teken van de tweede editie van de International Amsterdam Motor Show. Dat betekent vier dagen autospektakel waar je ‘u’ tegen zegt. Iedere bolide waar je dan ook maar van droomt zal er staan, van jong tot oud, alles staat er te pronken! Een evenement waar jouw autohart een stuk harder van gaat kloppen.

Dit jaar pakken de organisatoren het nog groter aan! Vanwege de enorme collectie bijzondere bolides moesten de organisatoren een ‘klein’ beetje uitbreiden. Er wordt gebruikt gemaakt van maar liefst 50.000 M2 hal waar je alle auto’s uit je dromen vindt!

Hal 1,2,3,6 en 7 zullen gevuld worden met de mooiste tuning, performance, supercars en hypercars en tientallen standhouders. Daarnaast vind je in Hal 8 (de 13.000m2 grote Parkhal) de Live Action Arena met demonstraties van tal van autosport variaties: van drift tot rensport en van Formule auto tot Supercar!

Van de dikste Bugatti’s tot aan de ‘Scoopmobiel’ van Joel Beukers

Om je alvast een klein beetje op te warmen voor het autospektakel van het jaar noemen we alvast een kleine greep auto’s die er te vinden zullen zijn! Je vindt er de allerdikste Mercedessen, Lamborghini’s, Bentley’s, getunde bolides en hele bekende wagens zoals de gouden boliden van Joel Beukers en de Dakarheld van Tim & Tom Coronel!

Hier een klein voorproefje voor de International Amsterdam Motor Show

Jij kan er gratis bij zijn

Kortom, het auto-evenement van het jaar waar jij als autoliefhebber bij moet zijn. Wij van Manners zijn de minste niet en geven jou samen met IAMS de mogelijkheid om twee kaarten te winnen!

Hoe doe je mee? Stuur een mailtje naar [email protected] waarbij je aangeeft kans te willen maken op de de twee tickets. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht wanneer hij of zij gewonnen heeft. We wensen je alvast heel veel succes!

De win-actie is afgelopen en de winnaar is op de hoogte gesteld.

Meer informatie over het dikste auto-evenement van het jaar vind je hier!

Reageer op artikel:
Win twee vrijkaarten voor de International Amsterdam Motor Show
Sluiten