Media 1 dec 2018 Jelle van Es

Win Hitman 2 voor de Xbox One of PlayStation 4

Als je graag gamet, dan hoeven we je niet te vertellen dat je de afgelopen maanden heel wat keuzes hebt gehad qua games om avonden mee door te brengen. Zowel de maanden oktober als november zaten vol met absolute topgames. De kans is groot dat je daarbij een titel hebt gemist. We hopen dat Hitman 2 dat niet is, want die game is echt heel erg tof. Mocht het toch het geval zijn, dan hebben we goed nieuws. Van uitgever Warner Bros hebben we namelijk een PlayStation 4- en Xbox One-exemplaar gekregen dat we kunnen weggeven.

Hitman 2 voor de Xbox One of PlayStation 4

Hitman 2 geeft je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met Agent 47. Dit is de gevaarlijkste huurmoordenaar ter wereld. Hij krijgt de opdracht om op verschillende locaties criminelen uit te schakelen. Hoe je dat doet, dat mag je helemaal zelf weten. Er zijn meerdere paden die je kunt nemen om bij je doelwit te komen. Door die opzet is Hitman 2 een game die je keer op keer kunt blijven spelen. Elke keer dat je een missie voltooid, speel je nieuwe voorwerpen en mogelijkheden vrij en kun je missies op een andere manier voltooien. Op die manier kun je vele tientallen uren met de game doorbrengen. En dan hebben we het nog geen eens gehad over de toevoegingen die de ontwikkelaar na de lancering van de game er regelmatig bij gaat gooien.

Hitman 2

Kortom: een game die je wilt. En daarom zijn we blij dat we twee exemplaren kunnen weggeven. Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee doet met de prijsvraag op Manners. Ook is het handig om te vermelden welk platform je bezit en wat je adresgegevens zijn. Op die manier kunnen we direct de prijzen naar de juiste persoon opsturen.

Hitman 2

Wil je meer weten over Hitman 2? Lees dan zeker hier onze review.

Reageer op artikel:
Win Hitman 2 voor de Xbox One of PlayStation 4
Sluiten