Jelle van Es
Jelle van Es Games 6 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Win Dragon Quest XI S Definitive Edition voor de PS4

De afgelopen periode hebben we heel wat mooie games voorgeschoteld gekregen. De één nog groter en mooier dan de ander. Mocht je nog altijd niet genoeg hebben van gaming, dan hebben we een mooie nieuwe prijsvraag, waarbij we de game Dragon Quest XI S Definitive Edition voor de PlayStation 4 mogen weggeven.

Dragon Quest XI S Definitive Edition is vooral een game die geschikt is voor hen die zich graag uren in een game willen storten. Want deze Japanse RPG houd je zonder twijfel vele tientallen uren zoet.

Win Dragon Quest XI S Definitive Edition voor de PS4

Mocht de naam Dragon Quest XI je bekend voorkomen, dan snappen we dat. Het originele elfde deel in de populaire RPG-reeks kwam namelijk al in 2018 uit. Maar dit is niet die game. Dit is namelijk de S-versie en dan ook nog eens de Definitive Edition daarvan. Dat betekent dat je het hoofdavontuur krijgt dat al goed was in 2018. Maar daar bovenop zitten diverse extra’s. Denk daarbij aan de mogelijkheid om met Japanse stemacteurs de game te spelen, de optie om te wisselen tussen een moderne 3D en een klassieke 2D-weergave, een orkestrale muzikale ondersteuning en extra scenario’s voor de personages.

Dragon Quest XI S Definitive Edition
Beleef mooie avonturen (Afbeelding: Square Enix)

Op die manier is het toch al uitgebreide Dragon Quest XI S Definitive Edition net wat grootser. De game komt op 4 december uit, maar nu geven we je al de mogelijkheid om de game te winnen. Om er kans op te maken vragen we je onze Instagram-pagina even te liken. Stuur vervolgens een email naar [email protected]. Laat daarbij ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijzen kunnen opsturen als je hebt gewonnen.

Over Dragon Quest XI

De game wordt als volgt omschreven: kruip in de huid van de Luminary, een jonge man die afstamt van een legendarische held die in het verleden de krachten van de duisternis heeft verslagen. Ga samen met een groep charismatische kompanen op reis om de wereld te redden van een gevaarlijke dreiging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Win Dragon Quest XI S Definitive Edition voor de PS4
Sluiten