Jelle van Es
Jelle van Es Media 6 mei 2019

Win de film Bumblebee op Blu-Ray

In 2018 zijn er heel wat toffe films verschenen, dus nu langzaam maar zeker ook allemaal digitaal of via Blu-Ray discs zijn uitgegeven. Eén van de laatste grote films van 2018 was Bumblebee. Ja, een nieuwe Transformer-film, maar dan wel eentje die de moeite waard is. Natuurlijk is het geen film waarvan je verwacht dat hij Oscars pakt, maar met een flinke bak popcorn kun je hiermee heel goed een avond doorkomen. Niet voor niks haalde de film een score van 92 procent op Rotten Tomatoes. En op 8 mei verschijnt de film op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Om dat te vieren kunnen we nu drie Blu-Ray-exemplaren van de film weggeven, waarbij er ook diverse extra’s zijn.

Win de film Bumblebee op Blu-Ray

De film neemt je mee naar het jaar 1987. Op de vlucht vindt de Autobot, Bumblebee, zijn toevlucht – in de vorm van een Volkswagen Kever – op de schroothoop van een klein kustplaatsje in Californië. Gehavend door de oorlog wordt hij ontdekt en gerepareerd door Charlie (Hailee Steinfeld), een bijna 18-jarige tiener die haar plaats zoekt in de wereld. Ze ontdekt al snel dat dit geen normale gele auto is. En dat is niet het enige wat er in de film gaat gebeuren. Er is verder ook een rol weggelegd voor John Cena, wat leuk is als je van de WWE houdt.

Bumblebee (2018) – New Official Trailer – Paramount Pictures

Every hero has a beginning. Watch the new official trailer for #BumblebeeMovie, in theatres this Christmas. Facebook: https://www.facebook.com/BumblebeeMovie Twitter: https://twitter.com/BumblebeeMovie Instagram: https://www.instagram.com/BumblebeeMovie On the run in the year 1987, Bumblebee finds refuge in a junkyard in a small Californian beach town.

Lijkt het je wat om deze film te winnen? Doe dan zeker mee met onze prijsvraag. We hebben drie exemplaren in de aanbieding en daar hoef je eigenlijk niet al te veel voor te doen. Het enige dat we aan je vragen is een mail te sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat je mee doet met deze prijsvraag vanuit Manners en laat daarbij voor het gemak ook even je adresgegevens achter, zodat we de prijs kunnen opsturen als je gewonnen hebt. Alvast veel succes!

bumblebee
Reageer op artikel:
Win de film Bumblebee op Blu-Ray
Sluiten