Jelle van Es
Jelle van Es Sport 5 dec 2020

Win de Collector’s Edition van Destiny 2: Beyond Light

Wie een liefhebber is van schietgames, heeft vast wel eens gehoord van Destiny. Het tweede deel kwam alweer een paar jaar geleden uit, maar krijgt regelmatig grote updates, waardoor er weer van alles is te beleven. Destiny 2: Beyond Light is de meest recente update.

In Destiny 2: Beyond Light krijg je te maken met een nieuw gevaar in de vorm van The Darkness. Vanuit het niets lijken planeten compleet te verdwijnen. Het is aan jou om af te reizen naar de planeet Europa om daar op zoek te gaan naar antwoorden. En die krijg je niet zonder slag en stoot.

Win de Destiny 2: Beyond Light Collector’s Edition

Destiny 2: Beyond Light is dus het nieuwste avontuur. Vaak komt er met een nieuw groot deel in de reeks ook een nieuwe grote Collector’s Edition. En dat is dus deze keer ook het geval. Het mooie van dit alles? Wij mogen er één weggeven. In het pakket vind je de game en een berg aan toffe merchandise die bij de game horen. Denk daarbij aan een aantal digitale bonussen voor in de game zelf, een Die-cast Splinter of Darkness Replica met lichtjes, een Europa Explorer’s Bag, een Europa Exploration Canteen, een Mysterious Logbook en meer. De onderstaande afbeelding geeft wat dat betreft een goed beeld van wat er in zit.

Destiny 2: Beyond Light
Destiny 2: Beyond Light (Afbeelding: Bungie)

Wil jij kans maken op deze Beyond Light Collector’s Edition? Dan vragen we je om even onze Instagram-pagina te liken, voor het geval je dat nog niet hebt gedaan. Geen nood: we spammen je tijdlijn niet onder. Stuur vervolgens een mail naar [email protected]. Laat daarbij ook even je adresgegevens op, zodat we de prijzen kunnen opsturen.

De gouwe ouwe

Ben je onbekend met Destiny an sich? Lees dan hier onze review van de laatste grote uitbreiding.

Reageer op artikel:
Win de Collector’s Edition van Destiny 2: Beyond Light
Sluiten