Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 15 februari 2020

Win bioscoopkaarten en meer voor de film Sonic The Hedgehog

Sonic the Hedgehog is een personage dat we voornamelijk kennen van de gelijknamige games. Op de Sega Megadrive liet hij zich voor het eerst zien en sindsdien zijn er vele games verschenen van de razendsnelle blauwe rakker.

En dit jaar krijgen we een andere kant van hem te zien. Want op 13 februari verschijnt de film Sonic The Hedgehog. Een film waar destijds veel om te doen was, maar waarbij we nu het idee hebben dat het gewoon een vrolijke en toegankelijke film is.

Win bioscoopkaarten en meer voor de film Sonic The Hedgehog

In Sonic The Hedgehog komt het bekende blauwe beestje vanaf zijn wereld naar de Aarde. Daarbij wordt hij op de hielen gezeten door diverse gevaarlijke personen die zijn snelheid willen gebruiken voor gevaarlijke experimenten. Daar zit Sonic echter niet op te wachten. In het avontuur komt hij snel in aanraking met Tom Wachowski, die een sheriff is in het plaatsje Green Hills. Deze rol wordt gespeeld door James Marsden, die je onder andere kent uit de HBO-serie Westworld. Samen nemen ze het op tegen Dr. Robotnik, die gespeeld wordt door Jim Carrey. Er is ook een Nederlandse versie van de film, waarbij Najib Amhali de stem van Sonic verzorgt.

De eerste trailer van Sonic The Hedgehog was redelijk slecht ontvangen door de manier waarop Sonic werd neergezet. Inmiddels is het beestje voorzien van een veel betere look, die minder mensachtig is, maar meer schattig. En daardoor is de verwachting dat de film een stuk fijner is om te aanschouwen. Zeker wanneer je meedoet met onze prijsvraag. We hebben vier pakketten die we weg mogen geven. Elk pakket bestaat uit twee bioscoopkaarten, zodat je samen met een vriend of vriendin naar de bioscoop kan. Daar bovenop geven we we een frisbee en een shaker weg.

Sonic The Hedgehog
Een frisbee
Een shaker

Om hier kans op te maken vragen we je een mail te sturen naar [email protected]. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Wil je meer lezen over de film? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Sonic film
De filmposter
Reageer op artikel:
Win bioscoopkaarten en meer voor de film Sonic The Hedgehog
Sluiten