Win bioscoopkaarten en meer voor de film Playing with Fire

Vanaf 9 januari kun je naar de film Playing with Fire. Een film die draait om een paar brandweermannen uit Californië. Het is een komedie voor het gezin, dus ideaal om je kroost mee te nemen.

Om het iets makkelijker te maken, hebben wij de mogelijkheid om een aantal bioscoopkaarten voor de film weg te geven. En daar doen we ook nog wat leuke goodies bij om het af te maken.

Bioscoopkaarten voor Playing with Fire met John Cena

Playing with Fire is een film die eind 2019 al in de Verenigde Staten werd uitgebracht en vanaf deze week ook in de Nederlandse bioscoop is te zien. Het draait om een aantal brandweermannen die alarm moeten slaan wanneer er rook en dus voor wordt gedetecteerd. Jake Carson, een rol die gespeeld wordt door John Cena is daarbij de leider. Hij is trots op het werk wat hij doet en vindt het belangrijk om anderen te redden wanneer de nood hoog is. Hij wordt daarbij bijgestaan door de rest van zijn team, die gespeeld worden door acteurs als Keegan-Michael Key, John Leguizamo en Tyler Man. Op een dag redden ze een aantal kinderen uit een brandende hut en moeten ze op zoek gaan naar hun familie. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want al snel blijkt dat ze hun handen vol hebben aan de kinderen.

Lijkt het je wat om naar deze film te gaan? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk vier pakketten van Playing with Fire weggeven. Elk pakket bestaat uit twee vrijkaarten, zodat je samen met een vriend of vriendin naar de film kunt. Wellicht dat je dan nog even wat kaarten voor de kinderen moet scoren. Daarbovenop hebben we ook nog een draagbare grill. Dat is een handig iets voor de zomer, dus die kun je dan nog even een tijdje bewaren.

Playing with Fire
De draagbare grill

Wil je kansmaken op deze prijzen? Stuur dan een mail naar [email protected], waarbij je aangeeft mee te willen dingen naar deze prijzen. Alvast veel succes!

Universal Pictures Nederland
Reageer op artikel:
Win bioscoopkaarten en meer voor de film Playing with Fire
Sluiten