Eindbaas Will Smith zet zijn zoon op briljante wijze voor schut

Als ouder is het je taak om te zorgen voor je kind. Hem of haar te beschermen en leren hoe je de juiste keuzes maakt. Oh, en niet de vergeten dat jij je kind zo nu en dan even voor schut moet zetten. Je herkent het waarschijnlijk nog wel uit je eigen jeugd. Dat moment dat je vader hip probeert te doen in het bijzijn van je vrienden en vervolgens de plank compleet misslaat. Dit hoort bij je jeugd, zelfs als je de zoon van Will Smith bent.

Dat moest Jayden Smith aan den lijve ondervinden toen hij de 100.000.000 streams op Spotify passeerde. Een knappe prestatie van de pas 19-jarige zoon van succesvolle acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett Smith. Als ouders wil je dan natuurlijk laten zien dat je trots bent op je rappende zoon en daarom plaatste zijn vader een video op Instagram om hem te feliciteren, maar dan wel met een knipoog.

Parenting done right by Will Smith

De welbekende acteur besloot namelijk om de clip van één van Jayden’s nummers te imiteren. Het ging om de video die hoort bij het nummer Icon waarin de jonge acteur rond danst en rapt rondom een Tesla. Het is een typische moderne rap videoclip en dus kon vader Will Smith het niet laten om hier de draak mee te steken. Hij haalde zijn grill uit de kast uit en nam deze video op. Heerlijk.

Congrats on 100,000,000 @Spotify streams, Jaden! @c.syresmith It is a Delicious Gift to a Parent to Admire his children. Keep Doin’ You!

A post shared by Will Smith (@willsmith) onTer vergelijking vind je hieronder de originele video van Jayden Smith zelf:

Reageer op artikel:
Eindbaas Will Smith zet zijn zoon op briljante wijze voor schut
Sluiten