Will Smith en Martin Lawrence gaan helemaal los in nieuwe Bad Boys for Life trailer

We hebben er dik zestien jaar op moeten wachten, maar begin 2020 gaat het dan eindelijk gebeuren: het derde deel in de Bad Boys serie. Will Smith en Martin Lawrence zijn terug voor een nieuw avontuur vol explosies en humor. Onlangs verscheen de tweede trailer van Bad Boys for Life en die geeft ons alles waar we al zo lang naar verlangen.

Je hoeft namelijk niets nieuws te verwachten. Bad Boys for Life is gewoon meer van hetzelfde en dat is precies waar we al zestien en een half jaar naar uitkijken. Will Smith en Martin Lawrence beginnen misschien dichtbij hun pensioenleeftijd te komen, maar dat houdt ze niet tegen. Althans, dat houdt Mike (Will Smith) niet tegen. Marcus (Martin Lawrence) daarentegen vindt prima om achter de geraniums te gaan zitten, maar laat zijn vriend natuurlijk niet vallen.

Will Smith en Martin Lawrence zijn terug

Gelukkig maar, want Mike is het doelwit geworden van een drugskartel dat Miami heeft overgenomen. De leider van deze bende is Armando Armas. Hij wil de Amerikaans drugshandel steviger in zijn greep houden en ziet Mike als grote staindeweg. Gelukkig kan Mike niet alleen rekenen op zijn trouwe partner, maar ook op AMMO. Een speciale eenheid die is opgericht om Armando Armas in te rekenen.

BAD BOYS FOR LIFE – Official Trailer #2 (HD)

One last time. ?? #BadBoysForLife – watch the new trailer now. In theaters January 17. Visit: https://www.badboysforlife.movie/?hs308=youtubeorg Follow Us On Social: https://www.facebook.com/BadBoysMovie https://www.twitter.com/BadBoys https://www.instagram.com/BadBoys Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe The Bad Boys Mike Lowrey (Will Smith) and Marcus Burnett (Martin Lawrence) are back together for one last ride in the highly anticipated Bad Boys for Life.

Zoals je in bovenstaande trailer kunt zien verloopt de samenwerking tussen het Bad Boys duo en AMMO nog niet optimaal. De generatiekloof zorgt voor spanning, maar vooral voor een hoop hilariteit en keiharde actie. Precies waar de fans op zitten te wachten. Grote kans dat Bad Boys for Life net als Bad Boys II niet de hoogste cijfers gaat krijgen, maar toch een groot succes gaat worden.

Bad Boys for Life in de bioscoop

De derde Bad Boys film met Will Smith en Martin Lawrence draait vanaf 23 januari in de Nederlandse bioscopen.

Nu je er toch bent, check hier ook de eerste trailer.

Maxim

Reageer op artikel:
Will Smith en Martin Lawrence gaan helemaal los in nieuwe Bad Boys for Life trailer
Sluiten