Redactie
Redactie accessories 24 dec 2017

Wil je een uniek horloge om je pols? Check dan de Fromanteel Tulip 65 Chrono

Wie gevoelig is voor klassieke, tijdloze en kwalitatieve horloges met een uniek verhaal moet snel zijn. Tot 31 december 2017 is de Tulip 65 Chrono van het merk Fromanteel te bestellen. Dit horloge is meer dan een stijlvol design om je pols. Het unieke en special-edition-ontwerp komt voort uit een bijzondere samenwerking met de historische en internationale Tulpenrallye.

De geschiedenis van de historische en internationale Tulpenrallye gaat terug naar 1949. Dit jaar is de 65e jubileumeditie en is Fromanteel voor het zesde jaar ‘Official Time Partner’ van de Tulpenrallye.

Alleen het aantal bestelde horloges gaan daadwerkelijk in productie. Alleen als je voor het einde van dit jaar de Tulip 65 Chrono besteld, wordt je een trotse eigenaar. Daarna is het horloge niet meer beschikbaar.

Fromanteel Tulip 65 Chrono

Puur vakmanschap en een kwaliteit waar je u tegen zegt. Dit begint met een donkerblauw kalfsleren band. Het uurwerk is afgedekt met krasvrij saffierglas en gaat door weer en wind dankzij het roesvrije staal. Het horloge heeft een Swiss Made kenmerk, een Z60 uurwerk en een Quartz
Diameter kast van 42mm en 9,6mm hoog. Het horloge is bovendien tot 5ATM waterresistent. Met een datumaanduiding, chronograaf en tachymeter liegen ook de functies er niet om.

Zorg dat je op tijd bent. Tot en met 31 december 2017 is dit horloge hier te bestellen voor 399,00 euro. Daarna gaat het productieproces van start en heb je het horloge in de zomer van 2018 in huis.

Reageer op artikel:
Wil je een uniek horloge om je pols? Check dan de Fromanteel Tulip 65 Chrono
Sluiten